Actualizeaza-ti garderoba de sarbatori cu noua colectie de fuste dama confectionate in atelierele locale

Moda actuala este caracterizata de diversitate si permisivitate, astfel incat orice femeie se va regasi in cel putin una dintre tendintele sezoniere.

Imaginea feminina va fi intotdeauna conturata armonios de purtarea elementelor de baza reprezentative – fusta si rochia.

 

Indiferent de modelul si culoarea elementelor alese, alcatuirea tinutelor prin intregrarea unor fuste dama croite delicat vor fi intotdeauna remarcate.

 

Cele mai populare tipuri de fuste si modul in care pot fi mixate cu alte elemente vestimentare si accesoriile potrivite

 

In materie de fuste, tendintele se reflecta mai ales in materialele utilizate, culorile si imprimeurile predominate, intrucat principalele tipuri de fuste nu dispar niciodata din garderoba pasionatelor de moda.

 

·         Fustele plisate sau cu pliuri – Cele mai populare fuste de acest tip sunt cele de lungime maxi, fiind potrivite pentru tinutele office sau tinute casual, putand fi purtate si intr-un cadru care impune un anumite cod vestimentar, atunci cand sunt realizate din materiale pretioase precum tafta sau brocard ;

 

·         Fustele conice – Reprezinta un model esential de adaugat in garderoba utilizata frecvent, in cazul in care nu detineti macar un articol vestimentare din aceasta categorie.

 

Poate fi adaptate situatiile variate, fiind potrivita pentru prezentarea la un interviu, intalniri de afaceri, atunci cand tineti un discurs.

 

Prin urmare, fustele conice sunt utilizate cel mai des pentru crearea tinutelor office ;

 

·         Fustele midi – Sunt vedetele stilului retro readus in actulitate in tendintele pregnante ale stilurilor vestimentare vehiculate in ultimii ani, putand fi purtat in orice tip de tinuta, fiind preferat de femeile nonconformiste care integreaza acest model in tinutele de ocazie (nunti, cocktail-uri) ;

 

·         Fustele in “A” – Sunt extrem de flexibile, avantajand orice tip de silueta. Chiar daca nu te numeri printre femeile care agreeaza tinutele alcatuite din fuste, fusta in forma de “A” te va convinge, fiind potrivita pentru intalniri profesionale.

 

Totodata, prezinta elemente comune fustelor retro, care sunt la mare cautare si in sezonul urmator.

 

Showroom-ul Larysa – Posibilitatea probarii fustelor confectionate cu grija si creativitate in atelierele proprii

 

Larysa este un brand romanesc specializat in confectionarea si comercializare articolelor vestimentare de foarte buna calitate, cu peste 10 ani experienta in design si confectii vestimentare.

 

Magazinul Larysa.ro promoveaza purtarea hainelor 100% romanesti, majoritatea pieselor vestimentare prezentate in catalogul online fiind inregistrate cu marcile proprii Larysa si LucianiKids.

 

Colectia de fuste dama prezentata sezonul acesta cuprinde multitudinea de forme, culori si marimi pentru toate clientele care doresc sa-si imbogateasca garderoba cu un articol vestimentar care va ramane pentru mult timp un ajutor de nadejde in crearea tinutelor cu gust.

 

Puteti comanda online – rapid si sigur, plata putand fi efectuata in momentul plasarii comenzii sau la livrarea coletului.

 

De asemenea, aveti ocazia sa probati piesele vestimentare care v-au atras atentie, in cadrul showroom-ului Larysa, localizat in Bucuresti, Complex Doamna Ghica Plaza.

 

Program: Luni – Vineri 09:00 – 18:00

 

Pentru intrebari si detalii suplimentare, puteti lua legatura cu unul dintre consultantii Larysa.ro, telefonic sau online:

 ·         0722 219 375

 ·         contact@larysa.ro

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.