Atentie mamici, puteti reduce vergeturile prin radiofrecventa!

Scapa de vergeturile sarcinii prin radiofrecventa

Da. Acum este posibil sa-ti recapeti forma initiala a corpului. Si chiar cu un aspect mult mai tonifiat si o piele mai ferma. Radiofrecventa merita toate laudele.

Prin unde de radio frecventa se ajunge usor la rezultate eficiente. Tot mai multe mamici apeleaza la aceasta metoda. Si sunt foarte incantate de noua solutie de reducere a vergeturilor aparute dupa sarcina.

radiofrecventa

Pielea inestetica dupa nastere da mari batai de cap proaspetelor mamici. De ce? Pentru ca pielea capata un aspect nu tocmai placut. Iar din acest motiv, refuza sa se mai afiseze in public. Poarta haine lungi si evita pe cat posibil locurile cu piscina.

Uita de aceasta problema! De azi incolo, vergeturile sunt de domeniul trecutului. Incearca un tratament prin radiofrecventa si redescopera-ti increderea in tine!

Redefineste-ti silueta prin unde de radio frecventa

Intr-adevar, radiofrecventa te ajuta nu doar sa scapi de vergeturi, ci se de grasimi. Tratamentul are efecte de resculptare a corpului, subtiindu-l prin intermediul arderii grasimilor. Astfel, aspectul pielii si al corpulului este uniformizat. Iar celulita se reduce considerabil, prevenind aparitia altor vergeturi.

Pe de alta parte, medicii, dar si pacientele care deja au incercat tratamentul prin radio frecventa sustin ca poti obtine rezultate inca de la prima sedinta. Si, pe langa acest lucru, efectuarea sedintelor prin radio frecventa sunt extrem de placute. Nu doare nu veti simti absolut nimic. Decat o senzatie usoara de incalzire ce va ajuta sa va relaxati.

Vergeturi mai putin vizibile dupa o sedinta de radiofrecventa!

Exact asa! Rezultatele impotriva vergeturilor sunt asigurate inca de la efectuarea primei sedinte de radiofrecventa. Tot atunci puteti observa si o modificare vizibila asupra aspectului invizibil de coaja de portocala. Iar pe langa acest lucru, pielea va fi mult mai ferma, recapatandu-si elasticitatea.

In alta ordine de idei, durara medie a unui tratament se stabileste in doua etape. Intreg procesul dureaza aproximativ o ora si jumatate. In prima faza, tratamentul se face cu ajutorul a 4 dispozitive multifrecventiale exact pe zonele problematice, utilizand o crema speciala.

Faza a doua implica un tratament efectuat manual cu ajutorul unui dispozitiv mobil de diametrul zonei de lucru. Insa pentru abtinerea unor rezultate mult mai optime, se recomanda efectuarea a cel putin o sedinta de drenaj limfatic. Totul pentru a elimina corespunzator toxinele din corp si pentru a obtine o fermitate mai accentuata a pielii.

Tot ce ramane de facut acum este sa va programati cat mai rapid o sedinta de radiofrecventa si sa va convingeti cu ochii dumneavoastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.