Cauza morții lui Luke Perry, confirmată de reprezentantul actorului

Luke Perry a murit luni, la vârsta de 52 de ani. Cauza morții actorului a fost confirmată de reprezentantul său ca fiind atacul cerebral masiv pe care Luke Perry l-a suferit în urmă cu câteva zile. Numeroși actori au transmis mesaje înduioșătoare de condoleanțe, după ce vestea morții lui Luke Perry a făcut înconjurul lumii.

View image on Twitter

Kate Aurthur

@KateAurthur

Luke Perry’s publicist has confirmed to @BuzzFeedNews that he has died.

9,985

2,640 people are talking about this

Luke Perry își schimbase complet stilul de viață în 2015, când fusese diagnosticat cu celule precanceroase, în urma unei colonoscopii. Actorul începuse să mănânce sănătos și să facă sport, spunând că dacă ar fi așteptat mai mult până când să meargă la medic ar fi putut deveni o victimă a cancerului.

„Am redus considerabil cantitatea de carne roșie pe care o consum. Mâncam des friptură și cartofi, acum păstrez aceste mese pentru ocaziile speciale. Mănânc mai mult pește, cereale integrale și fibre. Acum, sunt 23 de milioane de americani care nu și-au făcut testele de rutină. Dacă aș fi așteptat, diagnosticul meu putea fi cu totul diferit”, spunea Luke Perry.

Luke Perry s-a remarcat în seriale de televiziune şi filme – la începutul anilor 1980 – devenind celebru cu rolul Dylan din “90210”. A continuat să joace, interpretând recent rolul tatălui lui Archie din producţia CW “Riverdale”.

El a filmat pentru un rol în viitorul film al lui Quentin Tarantino despre criminalul în serie Charles Manson “Once Upon a Time in Hollywood”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.