Ce risti daca iti achizitionezi un Mercedes rulat?

Romania este plina de masini la mana a doua. Unele vechi de cand lumea, care abia se mai deplaseaza pe sosele, altele insa despre care nici nu poti sa spui ca ar fi la al doilea proprietar. Intre acestea, o multime de oameni aleg sa isi cumpere masini Mercedes rulate. Acestia aleg brandul nemtesc pentru ca, spre deosebire de alte marci de autoturisme, au o imagine imaculata in cee ace priveste siguranta, confortul si fiabilitatea.

Dar, totusi, risca acestia ceva atunci cand isi cumpara o masina rulata, desi este un model Mercedes-Benz?

Raspunsul la aceasta intrebare difera in functie de o multime de variabile. In fond, daca alegi un Mercedes cu an de fabricatie in 1995, nu te poti astepta la performante superioare, totusi.

Asa cum am spus, prima variabila este vechimea masinii. Mercedes este recunoscut pentru siguranta, fiabilitate si confort sporit. Dar, la fel ca orice masina din lumea asta, este sortit degradarii in timp, chiar daca timpul necesar pentru ca un Mercedes sa se uzeze este mula mai mare decat la un autoturism Dacia.

Asadar, daca visezi la un Mercedes rulat, nu miza toti banii pe o masina veche de 15 ani doar pentru ca are in “frunte” celebra stea a constructorului german.

A doua variabila tine de vechiul proprietar. Trebuie sa iti construiesti cu atentie setul de intrebari pe care sa il pui celui care detinut masina inaintea ta, despre starea masinii, stilul de condus abordat de acesta, locurile prin care a obisnuit sa mearga, etc.

Daca fostul proprietar a avut un stil violent de condus cu masina, daca nu a tinut cont de calea de rulaj si a bagat-o prin toate gropile, daca a carat cartofi la piata cu ea de 3 ori pe saptamana, atunci lasa-ti loc de dubii in privinta starii in care se afla masina.

Daca insa vrei sa eviti aceste riscuri, dar vrei o masina relative noua, uita de samsari sau de cumpararea direct de la proprietar, mergi la un dealer auto.

Riscurile in cazul achizitionarii de masini Mercedes rulate de la dealeri autorizati sunt infinit mai mici. Mai mult, poti dispune de garantie ca masina merge perfect, cum e cazul dealerului Auto Schunn Romania, care ofera garantie 2 ani la masinile Mercedes rulate din oferta.

Un alt element care scade dramatic riscul de esec la cumpararea unui Mercedes rulat este faptul ca reprezentante ca cea mentionata anterior dispun de echipe profesioniste de mecanici si tehnicieni care nu numai ca verifica masina inainte de vanzare, dar o si repara cum trebuie atata vreme cat este in garantie.

Asadar, riscurile la achizitia unui Mercedes rulat exista si pot fi mari de multe ori. Pentru a le evita insa, este ideal sa apelezi intotdeauna la firme specializate in comercializarea acestor masini pretentioase, precum Auto Schunn in acest caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.