Ce trebuie sa stii despre tevile PPR de la Mesteru Manole?

tevi ppr

Pentru o realiza instalatii termice, una dintre cele mai bune alegeri sunt tevile PPR de la Mesteru Manole.

Acestea este o alegere potrivita deoarece este considerata de expertii in domeniu un tip de teava eficienta. Aceasta este o proprietate absolut necesara in constructia de instalatii termice, si de asemenea de instalatii de transport al apei potabile.

Teava PPR este confectionata dintr-un material ce ii confera duritate si in acest mod poate fi supusa unor temperaturi ridicate, reactii chimice si, nu in ultimul rand, la presiuni mecanice.

Unde pot fi utilizate tevile PPR?

Datorita caracteristicilor de care da dovada, teava PPR este un material versatil care isi gaseste intrebuintare in 2 mari proiecte si anume:

  1. Realizarea instalatiilor de apa si de inalzire;
  2. Realizarea de instalatii termice ce sunt racordate la sistemul centralizat de incalzire;

Ce calitati intalnim la tevile PPR?

Pe langa eficacitatea si duritatea de care dau dovada tevile PPR, acestea mai prezinta si alte calitati ce le fac atat de cautate pe piata. Se pot aminti urmatoarele:

  • Nu vin cu un pret ridicat – acesta este unul dintre motivele pentru care acestea castiga teren in fata tevilor de cupru care au un pret cu mult mai mare. Astfel ca in cazul in care doriti sa faceti economii, alegeti acest tip de teava care are un pret cu 20% mai redus fata de competitoarea sa.
  • Au o eficienta sporita – folosind tevi PPR, nu exista riscul sa existe pierderi de caldura in timpul transportului de apa calda. Acest lucru se este datorat coeficientului de transfer termic ce este foarte scazut.
  • Rezistenta crescuta la coroziune – desi in apa se pot intalni o serie de agenti corozivi, teava nu va fi afectata de acestia, prezentand o rezistenta crescuta.
  • Este un lucru foarte important de stiut faptul ca acest tip de teava nu va permite niciodata depunerea de substante sau depuneri toxice. Este un aspect foarte important, care vizeaza sanatatea oamenilor.
  • Nu in ultimul rand, greutatea acesteia nu este deloc ridicata, astfel ca transportul si manipularea acesteia nu ridica probleme.

In cazul in care este necesar pentru proiectul dumneavoastra de constructie tevi PPR, un loc de incredere de unde le puteti achizitiona este Mesteru Manole

Acesta pune intotdeauna clientilor sai la dispozitie materiale calitative care vor garanta succesul proiectelor de constructie. Dar acest lucru nu se opreste aici, daca mai aveti nevoie si de alte produse, Mesteru Manole va pune la dispozitie o gama larga de materiale de constructii pentru a va duce la bun sfarsit proiectul. Nu mai astepta, comanda chiar acum tevile PPR de la Mesteru Manole accesand urmatorul link: https://mesterumanole.ro/instalatii-termice/tevi/tevi-ppr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.