Cucoş revine la conducerea Jandarmeriei Bucureşti. Nu va coordona echipajele la protestul de sâmbătă

Sebastian Cucoş va reveni la conducerea Jandarmeriei Capitalei, din funcţia de prim-adjunct al Jandarmeriei Române, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din MAI. Cucoş nu va coordona jandarmii la mitingul de sâmbătă, deoarece este în concediu.Surse din Ministerul de Interne au precizat, pentru MEDIAFAX, că Sebastian Cucoş revine la conducerea Jandarmeriei Bucureşti, acesta fiind mutat din funcţia de prim-adjunct al Jandarmeriei Române.

Aceleaşi surse mai arată că, la protestul de sâmbătă, 10 august, Cucoş nu va coordona jandarmii, deoarece este în concediu.

Sebastian Cucoş a fost împuternicit, în 23 august 2018, în funcţia de prim adjunct al Jandarmeriei Române, după violenţele de la protestul din 10 august 2018. Această împuternicire a expirat, prin urmare, revine pe funcţia de la Jandarmeria Capitalei.

Sebastian Cucoş este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată, după violenţele din 10 august 2018, dosarul fiind instrumentat de DIICOT.

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.