Cum trebuie sa va ingrijiti corect saltelele de pat?

Magazinul online de saltele de pat BellaNotte va ofera cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmati pentru a beneficia o durata mare de viata la saltelele de pat. Chiar daca nu pare a fi un element de luat in calcul la prima vedere si saltelele de pat au nevoie de o mica intretinere pentru a rezista cat mai mult si pentru a va oferi confortul dorit pentru o perioada cat mai lunga de timp. Mai jos, BellaNotte va ofera 10 sfaturi pe care ar trebuie sa le urmati pentru ingrijirea acestora.

10 sfaturi utile despre cum sa va ingrijiti saltelele de pat de la BellaNotte

  • Rotiti periodic saltelele pentru a se putea uza pe ambele parti. Materialele de calitate superioara din care sunt construite saltelele de pat de la BellaNotte se adapteaza perfect la forma corpului dumneavoastra. Totusi, este posibil ca aceste materiale sa se uzeze cu timpul si recomandarea ar fi sa intoarceti saltelele de pat lunar.
  • Daca saltelele de pat sunt un model vara-iarna, atunci pentru a beneficia de un confort maxim, acestea trebuie intoarse o data la sase luni.
  • Aeriti-le periodic. Dupa ce cumparati o saltea de pat noua, aceasta trebuie aerisita jumatate de zi pentru a elimina toate mirosurile acumulate pe perioada depozitarii. Ideal, ar fi sa le aerisiti cateva ore pe saptamana (fara lenerjie, protectie sau toppper).
  • Recomandarea BellaNotte ar fi sa va aspirati saltelele de pat de 6 ori pe an. Daca aveti un model cu husa detasabila, salteaua de pat trebuie curatata conform instructiunilor primite. Daca aveti un model ce nu are husa detasabila, pentru curatare folositi detergent pentru curatare uscata si apa rece. Niciodata sa nu folositi detergenti de curatare lichida pentru ca le veti deteriora iremediabil.
  • Evitati umezirea prin folosirea unor protectii impermeabile pentru saltelele de pat. Astfel, veti putea mentine saltelele de pat in conditii optime de igiena un timp indelungat.

saltelele de pat

  • Pentru un plus de confort, puteti sa folositi toppere pe care il asezati peste saltelele de pat. Acestea se gasesc in multe dimensiuni si ofera un confort si o protectie in plus.
  • Atunci cand va cumparati saltele de pat noi, este recomandat sa schimbati si suportul (somiera) pe care acestea vor fi puse. Daca nu, s-ar putea sa fiti nemultumiti de confortul oferit, iar noile saltele de pat se vor uza mai repede.
  • Evitati sa indoiti saltelele de pat. Daca le indoiti, sunt sanse mari sa le distrugeti sistemul de sustinere si sa le deteriorati iremediabil.
  • Evidati sa expuneti saltelele de pat in lumina directa a razelor de soare sau langa niste surse puternice ce emana caldura.
  • Daca doriti sa aveti saltele de pat de calitate, nu cumparati niciodata saltele de pat comprimate. Comprimarea afecteaza calitatea. Toate saltelele de pat rulate pentru a ocupa mai putin spatiu isi pierd destul de mult din calitati.

saltelele de pat reduse

Despre BellaNotte

BellaNotte produce de peste 10 ani de zile saltele, toppere, canapele si paturi. Toate produsele respecta inctomai cele mai intalte standarde de calitate, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de fiecare data de cele mai bune produse. Pentru a putea vedea toate saltelele de pat din oferta BellaNotte, puteti intra pe site-ul www.bellanotte.ro. De asemenea, puteti testa produsele in cele doua magazine BellaNotte din Bucuresti si Pitesti. Pentru mai multe informatii puteti apela serviciul de consultanta la unul din numerele de telefon: 0740.043.744 / 0743.235.677. Cumparati saltele de pat BellaNotte la pret de producator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.