De ce depinde alegerea unei lenjerii de pat?

De foarte multe ori lumea nu acorda o mare atentie prea mare cand vine vorba de alegerea unei lenjerii de pat, dar sa stiti ca aceasta are un rol decisiv in mentinerea calitatii somnului.

Cum alegem lenjeria de pat?

Alegerea lenjeriei de pat nu este usoara, deoarece intervin o serie de factori precum: materiale folosite, culoarea, modelul, numarul de fire si de asemenea detalii precum modul cum se simte cearsaful. Toate aceste lucruri adunate la un loc joaca un rol decisiv in obinerea unui somn odihnitor.

Materialul din care este confectionata lenjeria pentru pat are un rol extrem de important in alegerea acesteia. Clientii sunt foarte influentati de textura lenjeriei de pat atunci cand se decid spre cumpararea unei lenjerii de pat. Pe piata o sa intalnim urmatoarele materiale, materiale care sunt cumparate extrem de rar.

  • Bumbac – lenjeriile de pat confectionate din bumbac sunt foarte rentabile din punct de vedere al pretului si al calitatii. Este de asemenea o alegere extrem de populara in randul clientilor deorece bumbacul permite respiratia corpului. Fiecare varianta de bumbac poate avea o textura diferita.
  • Satin si matase – desi prezinta un pret mai ridicat decat lenjeriile de pat din bumbac, acestea sunt foarte cautate de consumatori. Principalul avantaj al lenjeriilor de matase este acela ca sunt hipoalergice. Totusi, acestea sunt foarte alunecoase si trebuie fixate corespunzator pe saltea.
  • Flanel – lenjeriile de pat din flanel reprezinta o alegere extrem de populara, mai ales pe timpul iernii, datorita materialului din care sunt confectionate. Astfel, cei care sunt alergici la acest material prefera bumbacul pe timpul sezonului rece.
  • Poliester – deși au prețul cel mai scăzut, lenjeriile de pat din poliester nu se află în topul preferințelor consumatorilor deoarece nu sunt confortabile, acestea prezentând o rigiditate ridicată. Pe lângă acest lucru, nefiind un material respirabil, consumatorii tind să transpire cu mult mai mult noaptea.

Despre lenjeriile de pat de la Patone

Lenjeriile de pat de la magazinul online Patone se remarca prin calitatea tesaturii si texturii si reprezinta o alegere ideala pentru toti cei care isi doresc sa achizitioneze acest produs. Exista o gama extrem de larga cu modele care poate multumi preferintele variate ale consumatorilor. Categoriile propuse de Patone fiind:

  • lenjerii de pat din bumbac;
  • lenjerii de pat din bumbac satinat;
  • lenjerii de pat uni;
  • lenjerii de pat cocolino;
  • lenjerii de pat pucioasă;
  • lenjerii de pat 3D.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.