Foloseste-te de ultrasunete pentru a slabi eficient

Tratament cu ultrasunete ca metoda de slabire?

Bineinteles ca este posibil. Si este chiar foarte eficient! Mai ales daca va confruntati cu noduli celulitici, vergeturi sau aspect adipos pe anumite suprafete vizibile ale corpului.

ultrasunete

Totodata, prin ultrasunete, se poate imbunatati considerabil elasticitatea, dar si fermitatea pielii. Totul pentru ca tu sa de bucuri de efecte de lunga durata si de un aspect al pielii cu mult mai intinerit si mai plin de viata.

Terapia cu ultrasunete poate fi de folos pentru mai multe probleme de natura estetica, insa, cel mai des, se utilizeaza pentru doua dintre ele:

  • Probleme faciale, cum ar fi depigmentarea, conturul si liftingul facial sau chiar indepartarea cercanelor;
  • Pe restul zonelor de pe corp cu acumulare de grasime inestetica. Se actioneaza, in mod deosebit pe zona abdomenului, pe fese, coapse si implicit pe brate ori picioare.

Daca la inceput acesta terapie ce utilizeaza ultrasunete se folosea mai mult in domeniul medical, in vederea recuperarii, acum se axeaza mai mult pe domeniul remodelarii corporale. Si se utilizeaza cu scopul de a readuce corpului doza de tonifiere si elacticitate de care are nevoie.

Cam asa actioneaza terapia prin ultrasunete:

Ca sa functioneze eficient este nevoie sa declanseze o serie de micro-vibratii ce nu pot fi vizibile cu ochiul liber. Dar trebuie sa stiti ca au un rol foarte bine definit important. Rolul sau este sa sparga acumularile de grasime care s-au depus la nivel subcutanat si s-au calcifiat.

Pentru a obtine un efect de curatare impotriva grasimilor este necesara o viteza destul de accelerata a undelor generate. Vorbim, mai exact, despre un  umar aproximativ de un milion de micro-vobratii pe secunda.

De asemenea, datorita vitezei accelerate a acestora, ia nastere un efect de incalzire specific tratamentului cu ultrasunete pentru a topi si a elimina in mod natural acumularile adipoase.

La ce ajuta exfolierea cu ultrasunete?

In vederea obtinerii unor noi metode de remodelare corporala, centrele speciale care se ocupa de acest aspect s-au axat pe exfolierea ce foloseste ultrasunete.

Etapele acestei proceduri sunt simple. Se incepe cu umezirea pielii cu ajutorul unei solutii deionizate. Apoi, celulele moarte sunt indepartate usor cu o spatula. Efectul care se obtine, astfel, este de-a dreptul unul deosebit. Pielea devine mult mai fina si chiar mai curata.

Metoda este extrem de eficienta si poate fi utilizata pe orice tip de ten. De asemenea, cateva saloane cosmetice au adoptat metoda prin exfolierea cu ultrasunete si au ajuns la concluzia ca rezultatele sunt imediate. Mai ales in cazul acelor riduri adanci ori in cazul celor de expresie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.