Haine de iarna romanesti de la Vesa

Hainele din blană sunt din nou în trend.

magazinul de blanuri A&A Vesa srl

magazinul de blanuri A&A Vesa srl

Preferința cumpărătorilor pentru haine și accessorii din blană a ghidat activitatea fabricii de blană A&A Vesa, fabrică care își desfășoară activitatea de mai bine de 20 de ani.

Fabrica, situată în localitatea Buteni din județul Arad, pe DN 793, a ajuns să se claseze în rândul celor mai apreciați producători de vestimentație și accesorii din materiale naturale, în țară dar și în afara ei. Prin practicarea unor prețuri fără concurență, prin prezența în mediul online, prin intermediul magazinului online www.vesa.ro, dar și prin participarea la numeroase târguri și expoziții naționale și internaționale, A&A Vesa s-a afirmat ca fiind unul dintre producătorii de top ai industriei.

Din cele mai vechi timpuri, materialele naturale precum blana de vulpe, blana de miel, blana de nurcă sau blana de raton au fost folosite pentru confecționarea vestimentației datorită caracteristicilor deosebite pe care le au. Rezistente în timp, perfecte pe vreme rece datorită proprietăților izolatoare împotriva frigului și a umidității, materialele naturale nu se degradează ușor și pot conferi purtătorilor un aspect distins.

În trecut, hainele și cojoacele din blană erau purtate cu precădere în zonele rurale, unde materia primă era mult mai ușor de obținut și oamenii erau pricepuți în prelucrarea acestor materiale. În zonele urbane, hainele din blană erau un lux, fiind asociate cu o anumită categorie socială, drept pentru care au căpătat o semnificație aparte. Pentru o vreme, hainele din blană au fost privite drept piese vestimentare demodate, purtate numai de cei nostalgici sau cu gusturi învechite. De ceva timp, însă, moda s-a reinventat în direcția în care hainele și accesoriile din blană și din piele au ajuns din nou, la mare căutare.

Fabrica de blănuri A&A Vesa s-a făcut remarcată datorită reinventării vestimentației din blană: veste barbati modele tinerești, moderne și practice sunt acum disponibile într-o varietate de mărimi și de culori remarcate mai ales la veste dama.

Cumpărăturile pot fi făcute ușor, prin intermediul magazinului online www.vesa.ro, care asigură livrarea rapidă a produselor oriunde în țară și în orice stat membru UE.

Plata se poate face direct online, prin card bancar sau ramburs. De asemenea, și în cele patru magazine A&A Vesa din țară, aflate în Arad, București, Galați și Constanța, veți găsi ultimele colecții și modele, la prețuri deosebite.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.