Handbal masculin: CSM București s-a calificat în turul al treilea al Cupei EHF

CSM București s-a calificat în turul al treilea preliminar al Cupei EHF la handbal masculin, sâmbătă seara, deși a fost învinsă de formația austriacă Bregenz Handball, cu scorul de 23-22 (12-9), în Sala Rieden-Vorkloster din Bregenz, în manșa a doua a turului secund.

CSMB se impusese în prima partidă cu scorul de 28-24 și s-a alăturat lui CS Dinamo București în turul al treilea preliminar al competiției.

Nicușor Negru a fost cel mai bun marcator al echipei bucureștene, cu 7 goluri.

Pentru echipa antrenată de Zvonko Sundovski au mai marcat Marko Simovic — 6 goluri, Iulian Stamate — 3, Javier Hamet Gaminde — 2, Valentin Pătru — 1, Krsto Milosevic — 1, Marius Novanc — 1, Ramon Șomlea — 1.

De partea cealaltă, Tobias Warvne a fost cel mai bun realizator, cu 8 reușite. Au mai înscris Alexander Wassel — 4, Espen Lie Hansen — 4, Lukas Fruhstuck — 3, Julian Rauch — 3, Ante Esegovic — 1.

Nicușor Negru este desemnat cel mai bun jucător al partidei de la CSMB, iar de la gazde premiul a fost câștigat de portarul Goran Aleksic.

Meciul s-a desfășurat în fața a 1.521 spectatori și a fost arbitrat de danezii Jesper Kirkholm Madsen și Henrik Mortensen, iar delegat EHF a fost elvețianul Urs Maibach.

Tragerea la sorți a partidelor din turul al treilea va avea loc marți, la Viena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.