La sfarsit de an, magazinul online babyneeds.ro vine cu preturi avantajoase si o oferta larga pentru carucioarele 3 in 1

Carucioarele 3 in 1 sunt printre cele mai cautate tipuri de carucioare, in randul familiilor moderne, deoarece copilul le poate folosi un timp indelungat, pana nu mai are nevoie deloc de acestea.

Carucioarele 3 in 1 de la babyneeds.ro exceleaza la mai multe capitole

 

carucioare 3 in 1

Tocmai din acest motiv, producatorii fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a scoate pe piata carucioare cat mai confortabile si sigure, dar si cat mai usor de folosit si cu cat mai putine kilograme. Magazinul online babyneeds.ro este alegerea a tot mai multor parinti responsabili, iar in ceea ce priveste carucioarele pentru copii, ei aleg modelul 3 in 1.

Componentele caruciorului 3 in 1 de la babyneeds.ro sunt gandite special pentru a usura viata fiecarui parinte, dar si pentru a o face mai frumoasa fiecarui copil. Nu in ultimul rand, componentele caruciorului sunt majoritatea reglabile, in functie de nevoile fiecaruia, iar pretul unui carucior 3 in 1 de copii nu este deloc costisitor.

Urbane prin excelenta carucioarele 3 in 1 din magazinul online Babyneeds reusesc sa imbine cu succes functionalitatea si aspectul, oferind tot ceea ce este de asteptat de la un sistem 3 in 1 si avand un design modern si atragator. Carucioarele de copii 3 in 1 din gama de produse a magazinului online babyneeds.ro impresioneaza printr-o serie de caracteristici importante, dintre care se remarca urmatoarele:

  • Caracteristici carucior sport: suspensii reglabile, dimensiuni reduse si greutate foarte mica, astfel incat sa poata fi transportat cu usurinta
  • Caracteristici landou: husele sunt groase, salteluta detasabila, toate fiind usor lavabile, la o temperatura recomandata de cel mult 30 de grade Celsius. In plus, landoul prezinta un maner pentru transport si o greutate foarte mica, precum si picioruse de sprijin, pliabile, pentru asezarea landoului pe podea
  • Caracteristicile scaunului auto. Acest porodus este in conformitate cu standardele europene si este prevazut cu dispozitiv de ajustare pentru reglarea inaltimii. In plus, este dotat cu centuri de siguranta in trei sau cinci puncte, cu protectii buretate. Aceste scaune auto difera, in functie de greutatea copilului

Astfel, carucioarele 3 in 1 pentru copii de la babyneeds.ro inglobeaza toate functiile posibile ale unui carucior de copii, concepute sa acopere toate grupele de crestere ale bebelusului si adaptabile, in functie de nevoile acestora.

Lider pe segmentul carucioarelor cu design clasic pentru copii este caruciorul 3 in 1

De o eleganta remarcabila, caruciorul 3 in 1 se remarca prin finisajul impecabil si prin materialele textile care sunt de cea mai buna calitate si lavabile. Astfel, confortul bebelusului este asigurat, dar si confortul parintelui!

Magazinul online babyneeds.ro este destinat produselor pentru copiii de toate varstele. Ele sunt incadrate in urmatoarele categorii: bebe la masa, camera bebelusului, confortul mamicii, curat si sanatos, jucarii si cadouri, plimbare si relaxare sau siguranta bebelusului. Pentru comandarea produsului dorit puteti apela fie unul dintre numerele de telefon disponibile: 0726 817 023 sau 0740 672 091, fie prin e-mail, la adresa office@babyneeds.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.