RomGerMed

Printre serviciile oferite de clinicle RomGerMed se gasesc consultatii, medicina muncii, investigatii clinice, analiza de laborator si medicina de familie. RomGerMed a luat nastere in 1999 si a continuat sa se dezvolte permanant, devenind unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul medical. In toti acesti ani, Romgermed a reusit sa ofere servicii de o calitate superioara.

romgermed

De ce sa alegi clinicile RomGerMed?

RomGerMed este una din cele mai importante companii din sectorul medical privat. RomGerMed ofera o experienta de 12 ani domeniu si peste 14 filiale deschise in toata tara.

Ambulanta RomGerMed asigura interventii si asistenta medicala de urgenta, fiind dedicata exclusiv partenerilor si clientilor, prin apelarea numarului de urgenta (021) 9602. Ambulantele (terestre sau aeriene) sunt la dispozitia pacientului non-stop.

romgermed

Evident, ca serviciile se pot efectuia si in regim decontat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS). RomGerMed este lider de piata in acest segment. Serviciile de buna calitate pe care RomGerMed le furnizeaza au favorizat relatia pe termen lung cu pacientii lor, ajungand in prezent la peste 150.000 de pacienti pe an.

In clinicle RomGerMed se efectueaza o gama de peste 800 de tipuri de analize si asta se datoreaza faptului ca RomGerMed a investit continuu in toti acesti ani in aparatura de ultima generatie. Pentru mai multe detalii puteti citi urmatorul articol de presa de pe capital.ro

Datorita acestor investitii continue, RomGerMed a reusit sa ofere niste avantaje pentru clientii sai:

 • Capacitate de lucru sporita
 • Preturi reduse
 • Timp de executie scurtat al analizelor
 • Capacitate sporita de lucru

RomGerMed a reusit si sa aduca anumite avantaje si fata de competitorii sai:

 • Un sistem logisitic foarte performant pentru a transporta probe biologice
 • Un sistem de management al calitatii care se dezvolta in permenanta.
 • Un sistem informatic integrat si care permite pastrarea confidentiala a datelor.

Clinicile RomGerMed dispun de o echipa medicala de top, formata din specialisti tineri si motivati. Peste 500 de specialisti (biochimisti, biologi, medici si asistenti de laborator) isi dedica fiecare zi si fiecare ora petrecuta in clinicile RomGerMed cu mare atentie si cu foarte mult profesionalism.

Articole din presa despre RomGerMed

 1. Articol de presa din zf.ro
 2. Articol de presa din dcnews.ro
 3. Articol de presa din capital.ro
 4. Articol de presa din comunicatultau.ro
 5. Articol de presa din prpress.ro

Peste 50 de parteneri din domeniul medical, centre medicale, centre de dializa si societati de asigurari colaboreaza cu clinicile RomGerMed.

romgermed1

RomGerMed se bazeaza pe 3 mari valori:

 • Misiune – RomGerMed doreste sa ofere zilnic servicii medicale foarte accesibile la cele mai inalte standarde de calitate.
 • Viziune – RomGerMed doreste sa ofere o grija deosebita fiecarui pacient in parte prin oferirea de solutii medicale personalizate.
 • Valori – RomGerMed isi ghideaza activitatea dupa: siguranta, accesibilitate, disponibilitate, integritate si eficienta.

100% profesionalism

RomGerMed este sinonim cu increderea, seriozitatea si dedicatia cu care isi trateaza fiecare persoana, respectarea angajamenteorsi rezolvarea tuturor solicitarilor si seriozitatea cu care trateaza fiecare persoana.

Pentru a afla mai multe despre clinicile RomGerMed, puteti accesa blogul de WordPress al RomGerMed, contul de Twitter, contul de Wikipedia si activitatea de pe contul social de Pinterest.

 

One comment to “RomGerMed”
 1. Pingback: Scurt istori despre clinicile RomGerMed - PR2Advertising.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.