Tabla rotunda zincata – de unde cumparam si la ce o putem folosim?

Teava rotunda zincata pe care o puteti gasi online la mesterumanole.ro se utilizeaza in mare parte pentru transportul fluidelor si al gazelor nonagresive. Teava rotunda zincata se mai foloseste si in multe alte scopuri, cum ar fi:

  • Transport pentru apa calda sau rece
  • Instalatii termice sau transport ale agentului termic ce are o presiune maxima de 50 de bari
  • Instalatii tehnologice

teava rotunda zincata

Teava rotunda zincata este de fapt o conducta din otel asupra careia s-a aplicat un strat de zinc. Acest strat de zinc care acopera teava este aplicat atat la interior, cat si la exterior si ofera o protectie sporita impotriva coroziunii.

Poate de aceea teava rotunda zincata este foarte cautata, datorita acestei protectii impotriva coroziunii. De asemenea, daca alegeti sa cumparati teava rotunda zincata de aici trebuie sa stiti ca aceasta este testata la presiune si are aprobarea de lucru sub presiune, de aceea se utilizeaza foarte des la instalatii, la stingatoare de incendiu, la sisteme de are conditionat.

Teava rotunda zincata poate fi folosita atat pentru constructia de garduri, cat si pentru constructia de balustrade. Pentru a beneficia de o viata cat mai lunga a avantajelor si propietatilor pe care le ofera teava rotunda zincata, este necesar si indicat ca aceasta sa nu fie imbinata cu celalalte elemente prin sudare, ci prin infiletare.

Bineinteles ca se poate si suda, insa sudura va distruge zincul de o parte si de alta a liniei de sudura, iar acest lucru va scadea din propietatea anticoroziva pe care aceasta o are. Rugina va aparea imediat in interior, deoarece la suprafata se poate aplica un strat de vopsea cu zinc, pe cand la interior nu se poate.

 

mesterumanole.ro

Daca nu vreti sa mai pierdeti timpul prin magazine, timp pe care l-ati putea folosi altfel, Mesteru Manole a deschis un magazin online de materiale de constructii care va ajuta sa economisiti timp si sa cumparati cele mai bune produse. In plus, Mesteru Manole va pune la dispozitie si un call center de specialitate unde puteti cere anumite sfaturi de la oamenii specializati de aici. Pe www.mesterumanole.ro gasiti toata gama de produse pe care Mesteru Manole o comercializeaza online si niste super preturi. Daca aveti nevoie de mai multe informatii despre produsele comercializate online aici puteti apela cu incredere numarul de telefon 0741 238 406. Pentru produse de calitate apelati cu incredere la Mesteru Manole!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.