Teava patrata online de la Mesteru Manole

Teava patrata este un material care are o gama foarte larga de utilizare, incepand de la uz gospodaresc pana la civil si industrial. Este ideala pentru structuri din otel, productie de echipamente, etc. Teava patrata este o teava din otel sudata longitudinal, fiind de fapt un profil ce se obtine prin sudarea fasiilor de tabla sau a rolelor de platbanda. Materia prima din care este confectionata, ii ofera proprietati fizice si finisaje de suprafata necesare multor confectii metalice.

teava patrata

Teava patrata este unul dintre cele mai utilizate produse pe baza de otel avand in vedere ca structura sa ii ofera o rezistenta foarte mare in timp. Fiind uniforma, aceasta are o rezistenta pe toata lungimea ei, acesta fiind un avantaj mai ales in cazul constructiilor unde sunt incarcari pe doua sau mai multe axe. De asemenea, este foarte rezistenta la torsiune fiind utilizata foarte des la constructia de coloane si stalpi metalici.
Teava patrata este cel mai des utilizata in confectii metalice diverse cum ar fi: porti, garduri, cadre, schelete, hale de depozitare si de productie, rafturi, etc. Astfel, teava patrata online de la Mesteru Manole se poate cumpara la diametrul si la dimensiunea la care aveti nevoie pentru respectivul proiect pentru ca totul sa fie mai simplu.
Acest material poate fi protejat impotriva coroziunii fiindu-i aplicat un strat de grund si un strat de vopsea daca este cazul, proces ca ii va prelungi durata de viata considerabil.

Cateva avantaje pe care le are teava patrata

  • Are un cost redus in comparatie cu alte materiale din aceeasi gama
  • Are o rezistenta la incarcare pe multiple directii si o durata de utilizare ridicata
  • Are o suprafata neteda in urma taierii care nu contine fisuri sau suprapuneri de material
  • Are o forma geometrica ce ii asigura o rezistenta constanta pe toata lungimea ei
  • Are o varietatea larga de utilizari in confectii si constructii metalice

Cum puteti cumpara online teava patrata de pe mesterumanole.ro?

Daca vreti sa nu mai pierdeti timpul prin magazinele de constructii, Mesteru Manole va propune un magazin online de materiale de constructii pentru ca totul sa fie mai simplu si mai rapid si pentru ca dumneavoastra sa va puteti alege produsele potrivite la un super pret. Pentru a comanda teava patrata online trebuie sa intrati pe site-ul www.mesterumanole.ro, sa trimiteti un email la office@mesterumanole.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0741 238 406. In plus, puteti apela la serviciul de consiliere specializata de la Mesteru Manole ori de cate ori aveti nevoie pentru constructii si renovari de nota 10!

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.