Tuburi led – 10 motive sa le folosesti

Folosirea unui sistem de iluminat cu tuburi led iti aduce numai avantaje de fiecare data cand il folosesti. In ultimii ani, tehnologia de iluminat cu led s-a dovedit, oferind o multime de avantaje fata de iluminatul vechi, ca fiind cea mai buna solutie, atat practica, cat si economica pe care trebuie sa o folosim din ce in ce mai des. Deja am ajuns sa discutam despre tuburi led clasice si tuburi led de ultima generatie, avand in vedere evolutia continua pe care acestea o au si ascensiunea rapida de utilizare.

Care sunt motivele pentru care ar trebui sa folosesti tuburi led?!

Dupa cum am spus mai sus, folosirea unui sistem de iluminat cu tuburi led iti ofera foarte multe beneficii si motive pentru ca tu sa-l folosesti cat mai repede. Magazinul online Led Concept iti ofera tuburi led la cele mai mici preturi de pe piata si de o calitate exceptionala pentru ca tu sa te poti bucura de avantajele pe care ti le ofera tuburile led. Mai jos gasesti 10 motive pentru care ar trebuie sa folosesti tuburi led pentru un iluminat puternic si de durata.

tub led

  1. Tuburile led ofera iti o economie la factura de energie electric cu pana la 50% fara de becurile clasice, din momentul utilizarii.
  2. Viteza de amortizare este foarte rapida, amortizarea facandu-se in aproximativ un an (la o ulizare medie de aproximativ 10ore/zi).
  3. Usurinta cu care se monteaza. Tuburile led se monteaza foarte usor si rapid folosind soclurile existente la locatie.
  4. Tuburile led emana mult mai putina caldura in comparatie cu corpurile de iluminat clasice. Asta inseamna ca, la un numar mai mare de tuburi led, acest fapt duce la o incarcare mai mica pentru instalatiile de climatizare si evident, o folosire mai rara, ceea ce duce la o alta economie.
  5. O intensitate mult mai mare fata de corpurile de iluminat clasice. In plus, tuburile led se aprind instantaneu si nu au nevoie de timp de incalzire
  6. Tuburile led ofera o dispersie a luminii mult mai buna. Mediu luminat foarta placut pentru ochiul uman si lipsa stroboscopiei.
  7. La Led Concept beneficiezi direct de pret de producator la o calitate ridicata
  8. Durata de viata a tuburilor led este de aproximativ 35.000 ore. Spre exemplu, la o utilizare de aproximativ 10ore/zi, durata de viata ajunga pana la 10 ani.
  9. Rezistenta marita la socuri fata de corpurile de iluminat clasice. Astfe, tuburile led se pot folosi pentru a ilumina terenuri de sport sau hale fara probleme.
  10. Protector cu mediul inconjurator, avand in vedere ca tuburile led nu contin mercur si nicio alta substanta care poate dauna acestuia.

tuburi led

Despre magazinul online Led Concept

Pe site-ul magazinului online Led Concept gasesti o gama foarta variata de produse de iluminat pe baza de led. Accesand site-ul www.led-concept.ro vei beneficia de o caltiate exceptionala la cele mai mici preturi de pe piata oferite direct de la producator. Nu mai sta pe ganduri, intra acum pe site-ul magazinului si comanda cele mai ieftine tuburi led de pe piata!

led concept

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.