3 luni de cursuri de cooking la DallesGO

DallesGO a pregatit cursuri de cooking pentru toti pasionatii unde vei participa la o calatorie fascinanta in toate bucatariile planetei. Toate etapele cursului de cooking nseamna o alta destinatie, in care o sa cunosti retete special si moduri de viata diferite.

Cursuri de cooking de la DallesGO cu Marius Tudosiei

dallesgo

In aceste 3 luni pe care le vei petrece la cursurile de cooking de aici papilele tale gustative vor avea parte de exataz alaturi de “Jamie Oliver” al Romaniei. Impreuna cu Marius Tudosiei vei face incursiuni in traditiile si in cultura popoarelor. Niste mici vacante virtuale din care vei invata ce cum si ce mananca oamenii prin toata lumea, cum si ce gatesc si care sunt particularitatile fiecarei bucatarii. Nicaieri nu vei experimenta noi gusturi, texture, arome, ingredient, in afara de cursurile de cooking de la DallesGO.

„Vreau sa ne antrenam instinctele si sa le cizelam, sa ne educam comportamenul din bucatarie astfel incat sa scoatem tot ce-i mai bun din nou”, asta spune Marius Tudosiei, profesorul de la cursurile de cooking.

Marius este un bucatar autodidact, pe care curiozitatea pura l-a impins sa incerce mereu ingrediente noi, tehnici noi, retete noi, filosofii de gatit cu totul noi. Doar in ultimii patru experimentat peste 1000 de retete si din fiecare marturiseste ca a invatat ceva nou.
Practic la cursurile de gatit, vei afla cum fiecare etapa este o calatorie intr-una din bucatariile lumii. Vei gati bucate din Argentina, Mexic, Turcia, Thailanda, China, India, Grecia, Franta, Italia si, desigur, Romania. La fiecare intalnire la cursul de gatit, vei gati trei-pastru preparate complexe, vei testa ingrediente si mirodenii noi si vei afla particularitatile culturii respective din perspectiva gastronomica.

Daca doresti sa inveti lucruri noi in bucatarie si sa-ti dezvolti pasiunea, este foarte simplu sa participi la cursurile de gatit de la DallesGO. Pentru asta, trebuie sa intri pe site-ul www.dallesgo.ro si acolo o sa gasesti toate detaliile. De asemenea, poti suna si la numarul de telefon 0769 041 711, unde vei putea afla lucruri despre curs. Cursurile de gatit after work se vor desfasura in cadrul studiourilor DallesGO din Bucuresti, str. Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.