35 de angajati ai SIVECO Romania au devenit actionari ai companiei

SIVECO Romania anunta ca 35 de angajati au devenit actionari ai companiei, ca urmare a finalizarii demersului doamnei Irina Socol de retragere din actionariatul SIVECO si a distribuirii actiunilor sale, cu titlu gratuit, catre mai multe persoane din echipa de management a companiei.

35 de angajati ai SIVECO Romania au devenit actionari ai companiei

Este vorba de persoane care conduc, administrativ sau tehnic, departamentele organizatiei, majoritatea fiind in echipa SIVECO de peste 10 ani.

Initiativa, singulara in mediul de afaceri romanesc, reprezinta o recunoastere fireasca a contributiei lor in activitatea de peste 24 de ani a firmei.

Schimbarea structurii actionariatului confirma totodata implicarea directa a specialistilor companiei nu doar la nivel operational, ci si in luarea deciziilor strategice.

Acest pas marcheaza finalizarea demersului doamnei Irina Socol de retragere din SIVECO, atat in ceea ce priveste managementul, cat si actionariatul companiei.

Salut oportunitatea de a-i avea alaturi pe cei 35 de colegi si in calitate de co-proprietari ai firmei, nu doar ca lideri ai departamentelor lor. Consider ca acest demers reprezinta cel mai autentic mod de a le recunoaste si a incuraja performanta si o dovada de maturitate organizationala”, declara Florin Ilia, Presedinte si Director General SIVECO Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.