4 tipuri de machiaj pe care le vei invata la cursurile de make up pentru incepatori de la DallesGO!

Inscrie-te la cursul de make-up pentru incepatori de la DallesGO si bucura-te de fiecare data de machiajul perfect. Este stiut faptul ca orice femeie isi doreste sa iasa in evidenta prin machiaj, oriunde ar fi ea. Petrecerile si evenimentele special va dau ocazaia sa va machiati foarte bine pentru a iesi in evidenta si sa ii facem pe restul invitatiilor sa nu isi ia ochii de la noi. De cele mai multe ori, machiajul discret si natural castiga in fata celui exagerat.

De ce sa iei parte la un curs de make-up pentru incepatori?

cursuri make up incepatori

Odata inscrisa la cursurile de make-up pentru incepatori oferite de DallesGO fii sigura ca niciodata nu veti da gres cu tipul de machiaj ales. Daca vreti, putem compara machiajul cu un ceas pentru barbate, un ceas fara de care acestia nu se pot prezenta nicaieri. Profesorii de la cursul de make-up pentru inceaptori de la DallesGO te vor invata o multime de tehnici noi, deidcate fiecarei persoane in parte, persoana care dorestea sa invete machiajul perfect pentru fiecare situatie in parte. Pe durata a 3 luni de zile, vei reusi sa intelegi si chiar sa aplici o multitudine de tipuri de machiaje.

Tipuri de machiaje pe care le vei invata la cursurile de make-up de incepatori organizate de DallesGO

  • Machiaj fantezist – Culori puternice care ies in evidenta. Daca va simtiti curajoase, puteti adauga chiar si putin sclipici, asta numai daca machiajul este foarte bine finisat.
  • Machiaj retro – Este tipul de machiaj care revine mereu in centrul atentie. Un fard aplicat usor, in combinatie cu niste ochi conturati lejer si un ruj rosu, fac din orice femei e o doamna misterioasa, eleganta si senzuala.
  • Ochii de pisica – Devii o femeie misterioasa doar cu ajutorul creionului dermatograf pe care il porti in trusa de machiaj. Intregul machiaj de tip “cat-eye” se bazeaza pe eyeliner. Acesta trebuie folosit pe lungimea toatala a ploapei, cat si in colturile sale exterioare. Poti folosi rujul tau preferat, pentru ca acest tip de machiaj nu incarca ochii aproape deloc.
  • Machiajul discret – Daca vrei sa fii cat mai naturala, cursul de make-up pentru incepatori te va invata cum sa realizezi si sa porti corect machiajul tip nude. Pata de culoare din acest tip de machiaj trebuie sa fie data de un fard de ploape de culoare inchisa.

In cadrul cursului de machiaj pentru incepatori veti lucre cu produse MAC Cosmetics profesionale, cele mai bune produse de pe piata de make-up. Urmand cursul de machiaj pentru incepatori din Bucuresti timp de 3 luni de zile, vei invata o multime lucruri noi si interesante pentru tine. Cursul se va desfasura in cadrul Studiourilor DallesGO de pe strada Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2. Inscrierile se fac pe www.dallesgo.ro, la numarul de telefon 0769 041 711 sau pe mail la info@dallesgo.ro.

dallesgo

 

 

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.