48 ore cu 16% reducere la ITCamp 2016, conferința de comunitate pentru profesioniștii IT

Conferința vizează profesioniștii IT și managerii cu rol decizional care doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.

48 ore cu 16% reducere la ITCamp 2016, conferința de comunitate pentru profesioniștii IT
 Five years ago, when I attended the first one, it was small and really good. It was local with a little bit of international flavor. Now, look what they accomplished here with the upcoming one! They made a step forward in the event organization, they were able to get great speakers from all over Europe (and more), skilled trainers, User Group Leaders, Professional consultants, you name it! And the agenda is like a living document, everyone wants to be part of it and contribute! 

Alessandro Teglia, former Community Relations Manager with Microsoft

Organizatorii conferinței ITCamp pregătesc două zile în care dezvoltatorii, profesioniștii IT, arhitecții de soluții IT / software și managerii IT pot beneficia de peste 40 de ore de conținut tehnic, prezentate de 44 de speakeri internaționali și locali. Vă invităm să citiți seria de interviuri cu speakerii din acest an.

Conferința acoperă teme de interes general, împărțite pentru prima oară pe cinci track-uri. În urma feedback-ului primit de la sponsori și participanți, evenimentul din acest an aduce câteva schimbări în ceea ce privește detalierea nivelului prezentărilor din cadrul conferinței. Menținem în continuare track-ul mai puțin tehnic, orientat preponderent spre zona de IT business / management, și am încurajat abordarea unor teme de interoperabilitate legate de tehnologii non-Microsoft. Ne-am concentrat permanent să îmbunătățim experiența tuturor celor implicați și ne dorim ca cea de-a 6-a ediție ITCamp să consolideze evenimentul într-unul de referință în regiune. Agenda evenimentului conține descrierile detaliate ale sesiunilor, precum și gradele de dificultate ale acestora.

Pe 11 și 12 mai 2016 puteți să vă înregistrați la ITCamp 2016 cu 16% reducere din valoarea biletului întreg. Astfel, timp de 48 de ore, taxa de participare este 419 lei și include accesul la toate sesiunile din cadrul conferinței, precum și toate costurile legate de participare. Înregistrați-vă acum!

Dupa 12 mai, taxa de participare în oferta “Group Discount”este de 424 lei (15% reducere din prețul întreg) și include accesul la toate sesiunile din cadrul conferinței, precum și toate costurile legate de participare. Oferta este valabilă până pe data de 25 mai 2016 ora 20:00 și nu este cumulativă cu oferta Flash Sale. Prețul întreg al taxei de participare este 499 lei.

Pe parcursul întregului eveniment se vor organiza concursuri cu premii surpriză, iar după eveniment participanții vor avea acces exclusiv la înregistrările video ale tuturor prezentărilor, în cazul în care nu au reușit să ajungă la toate sesiunile de interes.

Sponsorii care ne susțin în acest an: ISDC, Accesa, YARDI, Thomsons Online Benefits, Accenture, Fortech, Microsoft, Endava, RIA Solutions Group, EBS, cloudbase solutions, netmatch Travel Technology Solutions, Bitdefender, Bringme, Ve Interactive, Gabriels Technology Solutions, Yonder, events XD, Crafting Software, Avaelgo.

Parteneri media: Mobzine.ro, Learning Network, Today Software Magazine, ClujHub, Tech Academy

Eveniment realizat de ITCamp Community.

Pentru mai multe informații legate de agendă, locație și înregistrare, vă rugăm să accesați pagina conferinței ITCamp (www.itcamp.ro) sau pe email la contact@itcamp.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.