95% reducere la cartile Humanitas

Libris.ro continua Campania reducerilor de vara cu oferte speciale la peste 300 de titluri de la Editura Humanitas.

Echipa Libris lanseaza o noua campanie de reduceri de vara. Oferta incepe cu data de 7 iulie si pune la dispozitia iubitorilor de carte 302 titluri Humanitas la preturi speciale.

reduceri editura humanitas

Preturi incepand cu 1.65 lei

Campania Libris.ro include titluri de carte atat autohtone cat si straine la preturi speciale, cu reduceri ce pornesc de la 65% si ajung pana la 95%.

Timp de cateva zile, incepand cu de joi, 7 iulie, iubitorii de carte pot achizitiona carti Humanitas de pe site-ul www.libris.ro cu preturi reduse substantial si cu transport gratuit prin curier, indiferent de suma totala a comenzilor. Campania de inceput de iulie include un numar de peste 300 de titluri ale unor scriitori consacrati in literatura clasica si moderna, din tara dar si de peste hotare.

Iubitorii de literatura vor putea achizitiona volume semnate de autori precum: Lucian Boia, Kundera, Neagu Djuvara, Plesu, Cartarescu, Gabriel Liiceanu, Emil Cioran, Mario Vargas Ilosa, Thoms Man. In catalogul de oferte din cadrul sesiunii speciale de reduceri de saptamana aceasta sunt incluse cele mai diverse titluri si genuri literare pentru a satisface toate gusturile cititorilor. Campania de reduceri pentru volumele editurii Humanitas este o ocazie unica de a completa biblioteca oricarui iubitor de literatura.

Libris.ro rasplateste cititorii avizi

De la inceputul verii, Libris, cea mai mare librarie online din Romania, s-a angajat intr-un program de promotii si campanii care au implicat titluri de carte ale editurilor de carti Polirom, Rao, Litera si Mix. Alaturi de acestea, Libris.ro a putut pune la dispozitia cumparatorilor literatura de calitate la preturi exceptionale, inclusiv volume care se regasesc in topul bestseller-urilor, atat nationale cat si internationale.

Despre Libris.ro

Libris.ro este cea mai mare librarie online din Romania si cuprinde peste 120.000 de volume in limba romana si engleza.

Incepand cu anul 2014, diviza online a companiei Libris SRL, societate cu peste 25 de ani de experienta in domeniul distributiei de carte, s-a implicat activ in campanii de donatii si responsabilizare sociala in colaborare cu fundatii umanitare si Salvati Copiii. An de an Libris.ro si-a obisnuit clientii cu noi promotii si proiecte sociale menite sa ofere un ajutor bine venit celor care au nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.