A testat vigilenţa autorităţilor? Fata care alertase 112 că este sechestrată într-un loc din Bucureşti a fost găsită, dar şi-a schimbat afirmaţia că a fost în pericol

Apel tinerei de 16 ani, care a sunat la 112 vineri seara şi a spus că este sechestrată într-un apartament din Bucureşti, a fost fals, anunţă Poliţia Capitalei. Fata, din judeţul Constanţa, a declarat că nu a fost nicio clipă în pericol şi că totul a fost o farsă. În urma verificărilor de amploare şi căutărilor făcute de poliţiştii Capitalei, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, tânăra care a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrată într-un apartament din Bucureşti a fost găsită sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 02:00, într-o locuinţă din sectorul 6.

Adolescenta, în vârstă de 16 ani, din judeţul Constanţa, a declarat însă că nu s-a aflat în nicio clipă în pericol şi că totul fost o farsă.

Ea a fost dusă la sediul Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 6, unde a fost audiată.

“Precizăm că minora a furnizat pe durata convorbirilor telefonice cu operatorii 112 informaţii ce au fost verificate de poliţişti şi s-au dovedit ca fiind false”, anunţă Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost declanşate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.