Acoperișuri fără gheață și țurțuri – Degivrare jgheaburi de la IOSOLI IMPEX – Soluții moderne și accesibile

Omul modern beneficiază de case din ce în ce mai inteligente, dotate cu numeroase sisteme automatizate, printre care și cele de degivrare jgheaburi recomandate de profesioniștii companiei Iosoli Impex.
Acestea sunt echipamente ce împiedică formarea gheții și țurțurilor pe acoperiș, alei, burlane, rampe etc, și pe care le puteți achiziționa de la IOSOLI IMPEX.

Această companie, specializată în sisteme de încălzire electrică în pardoseală și degivrare, vă dă o mână de ajutor în sezonul rece și vă scapă de efectele nedorite ale variațiilor de temperatură.

Mai exact, vă pune la dispoziție sisteme de degivrare jgheaburi, ușor de montat și utilizat.

Degivrare jgheaburi — Dispozitive de încălzire pentru rezistența acoperișului și o protecție sporită a pietonilor

Pentru a beneficia de cel mai bun sistem de degivrare jgheaburi, trebuie să apelați la o companie cu experiență și produse calitative.

Sistemele de degivrare variază în funcție de suprafața unde urmează să fie montate, dar și de suprafața acestora.

Cum arată aceste sisteme?

La baza lor se află o serie de cabluri sau benzi încălzitoare, care sunt alimentate cu energie pot atinge temperaturi suficient de ridicate încât să topească zăpada, gheața și țurțurii de pe acoperiș și sistemul de colectare a apei.

De ce se formează țurțurii și cum putem scăpa de ei cu aceste sisteme moderne de încălzire?

Acoperișul este suprafața cea mai expusă razelor soarelui, dar și cea mai încărcată cu zăpadă și precipitații.

Atunci când soarele bate pe acoperiș, zăpada se topește treptat și se scurge în jgheaburi. Odată ajuns aici, apa va îngheța atunci când temperatura scade din nou și va da naștere țurțurilor și gheții.

Așadar, atunci când apa înghețată ocupă întreg sistemul de colectare, riscul de formare a unor țurțuri mari și periculoși în caz de cădere este foarte mare. Din fericire însă, prin intermediul acestor sisteme de degivrare burlane, suprafețele sunt încălzire și apa se poate scurge în condiții normale spre sol.

Acoperișuri fără gheață și țurțuri — Degivrare jgheaburi de la IOSOLI IMPEX — Soluții moderne și accesibile

Sistemele de degivrare burlane pot fi montate pe orice tip de acoperiș, indiferent din ce material este realizata invelitoarea (țiglă, tablă, bitum) și indiferent din ce material este fabricat sistemul de jgheaburi (PVC sau metal).

Montajul poate fi realizat atât în stadiul de construcție a locuinței, cât și după ce imobilul a fost finalizat. Tot ceea ce trebuie să aveți este o sursă de alimentare cu energie electrică care să facă față consumului acestor sisteme.

Cât costă un sistem de degivrare jgheaburi? Cereți opinia unui specialist!

Prețul unui astfel de sistem este stabilit ținând cont de suprafața ce trebuie încălzită, precum și tipul de cabluri încălzitoare folosite.

Așadar, spuneți adio țurțurilor de gheață amenințători cu noile sisteme de degivrare de la IOSOLI IMPEX, ușor de montat și întreținut.

Acestea sunt prevăzute cu termostate inteligente care facilitează controlul consumului și vă ajută să faceți economii substanțiale.

Pentru mai multe detalii despre ofertele IOSOLI IMPEX, accesați www.degivrare-incalzire-electrica.ro

În plus, specialiștii acestei companii vă stau la dispoziție cu informații despre produse, montaj și preț la numărul de telefon 0722 50 77 99

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.