Actrita Crina Matei Se Intoarce La O Veche Pasiune

Actrita Crina Matei redevine profesoara. Ea va coordona Studioul Micului Actor – curs de actorie pentru copii intre 6 si 12 ani, ce se va desfasura din 21 noiembrie la Palatul Noblesse.

Inainte să ia contact cu teatrul, Crina Matei a vrut sa devina pedagog, de aceea a urmat cursurile Liceului Pedagogic din Bucuresti. Dupa ce a predat  patru ani ca invatatoare, intr-o scoala cu renume din Bucuresti, Crina Matei a fost perseverenta si si-a urmat visul: actoria. Nu a renuntat insa niciodata la pasiunea de a lucra cu copiii si a detinut o Scoala de Arta pentru copii.

Din aceasta toamna, Crina Matei se dedica din nou pedagogiei, un capitol drag artistei, si va modela potentialul natural al copiilor, ajutandu-i sa-si dezvolte capacitatile cognitive prin mijloace teatrale.

Cursul sustinut in colaborare cu Noblesse Academy, isi propune crearea unor deprinderi de gandire, comunicare si invatare, prin intermediul mijloacelor teatrale. Astfel, copiii vor fi familiarizati cu improvizatia si miscarea scenica, rostirea corecta si nuantata. De asemenea, memorarea logica si capacitatea de integrare in colectivitate prin comunicarea propriilor idei, dar si prin intermediul unor situatii spectaculare (poezii, texte, melodii, mers scenic), sunt obiective vizate permanent in cadrul Studioului Micului Actor.

Prin intermediul jocului, al exercitiilor de improvizatie, de memorare si miscare scenica, copiii isi vor dezvolta:

  – Analiza şi sinteza
  – Comparaţia
  – Abstractizarea şi concretizarea
  – Generalizarea şi particularizarea
  – Criterii de evaluare estetica
  – Capacitati de evaluare si comportament in societate
  – Constientizarea importantei miscarii si a mesajulului corporal

Studioul Micului Actor se va desfasura saptamanal, in fiecare luni, la Palatul Noblesse – Centru de Arte si Evenimente din inima Bucurestiului.

Pentru inscrieri parintii pot apela 0725.942.085 sau pot scrie la cultural@palatulnoblesse.ro.

Noblesse Academy are drept motto “Via Valores” – calea catre valori.

Sistem de referinta in deciziile noastre si ghid in viata, scara de valori reprezinta esenta fiintei noastre, un calauzitor al actiunilor omului si calea catre fericire si implinire.

Noblesse Academy ofera cursuri si workshop-uri de dezvoltare personala pentru un lifestyle valoros, cu specialisti de top din diferitele domenii ale vietii: design interior, arta, dans, teatru, muzica, frumusete, nutritie, psihologie si spiritualitate, in cadrul unic al Palatului Noblesse.

Group-ul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy- dezvoltare prin arte, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Lifestyle Palace -Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup de firme este in Palatul Noblesse, o cladire monument istoric construita in 1881 de catre arhitectul Alexandru Savulescu in stil eclectic, situata pe strada Sfintilor, nr 7. Din 1903 pana in anii ’50, cladirea a fost proprietatea bancherului Leonid Berkovitz, apoi a intrat in posesia Partidului Comunist si a devenit Cercul Pionierilor si Soimilor Patriei, Sectorul 2.  Retrocedata mostenitorilor legali, cladirea va fi  vanduta unui nou proprietar, iar in final va ajunge in posesia unei banci. Mai mult de 20 de ani este nelocuita, timpul lansand grave amprente asupra ei, insa din 2012 intra in posesia Group-ului Noblesse care o restaureaza in totalitate, redandu-i frumusetea si eleganta, devenind un centru unic in Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.