Acum gasiti panouri bordurate zincate la oferta pe mesterumanole.ro

panouri bordurate zincate

Cunoscutele panouri bordurate zincate sunt unele dintre cele mai utilizate variante de materiale pentru realizarea imprejmuirilor. Acestea reprezinta o varianta foarte eficienta pentru delimitarea teritoriala si mai ales, sunt destul de usor de montat. Gardurile realizate din panouri bordurate zincate sunt foarte utilizate, ele reprezentand optiunea cel mai des preferata de specialistii in constructii, dar si de persoanele particulare ce desfasoara proiecte in jurul casei.

5 avantaje ce au facut ca aceste panouri bordurate zincate sa fie utilizate atat de des

Utilizarea tot mai intalnita a acestor materiale se datoreaza unor avantaje importante pe care acestea le ofera. Popularitatea pe care aceste materiale o au este intr-o continua crestere, datorita unora dintre cele mai importante avantaje pe care le ofera si anume:

  1. Materiale durabile – durabilitatea este un aspect extrem de important in alegerea materialului de baza pentru realizarea gardurilor. Orice astfel de proiect este o investitie importanta, ce trebuie gandita sa fie durabila. In cazul fiecarui panou gard bordurat zincat, acest lucru nu este niciodata o problema, deoarece acesta are o durata lunga de utilizare.
  2. Design simplu – forma simpla pe care o are un panou bordurat zincate, ii ofera acestuia un aspect foarte placut si minimalist, ce il fac usor de inclus in orice decor.
  3. Vizibilitate buna – panourile bordurate zincate sunt construite sa asigura o vizibilitate buna catre exterior/interior, astfel incat sa poata fi usor supravegheate in caz de nevoie. De asemenea, daca nu se doreste acest lucru, aceste se pot acoperi foarte simplu cu alte materiale.
  4. Rezistenta ridicata la intemperii – stratul de zinc ce acopera fiecare panou bordurat zincat protejeaza materialul de baza din componenta acestuia, astfel incat conditiile vitrege la care plasa bordurata este expusa sa nu fie afectata sub nicio forma;
  5. Siguranta ridicata – alaturi de o serie de stapli din teava si/sau o centura de beton, plasa bordurata devine un element principal dintr-un gard care poate sa asigure o protectie sporita pentru orice suprafata sau cladire. Mai mult decat atat, spatiul dintre barele ce o alcatuiesc este mic si astfel nu se pune probleme ca vreun animal sa poata patrunde.

Cateva detalii tehnice despre plasa bordurata

Materialele de constructie utilizate in realizarea de garduri trebuie sa detina o serie de calitati pentru a fi corespunzatoare acestui tip de utilzare. Aceste calitati sunt detinute si de catre categoria de panouri bordurate zincate.

Fiecare panou bordurat zincat este realizat conform unor standarde tehnice inalte de calitate si de executie. De asemenea, producatorii sunt obligati sa respecte o serie de norme de fabricare special reglementate pentru ca pe piata sa ajunga materiale calitative.

Toate calitatile prezentate anterior, precum si multe alte elemente, cum ar fi costurile de achizitionare destul de reduse in comparatie cu alte tipuri de materiale, fac din categoria materialelor utilizate pentru realizarea de garduri o solutie foarte eficienta.

Magazinele de materiale de constructii care tin la calitatea serviciilor si a produselor pe care le comercializeaza, tin intotdeauna cont de aceste specificatii si se asigura ca si plasa bordurata le respecta. Un astfel de magazin online de materiale de constructii este Mesteru Manole, pe site-ul caruira gasiti o multime de produse.

Acesta pune la dispozitie inclusiv o gama varianta de panouri bordurate zincate, sub forma de pachete complete, gata de montat pe care le gasiti pe urmatorul link: http://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii/garduri-si-imprejmuiri/panouri-bordurate

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.