Advertise or die: Agenția Brand Support a lansat ‘AD IMM’, servicii de publicitate adresate companiilor mici și mijlocii

Pe cât de frumos este mediul publicității, pe atât de intangibil pare IMM-urilor. Noțiuni precum ‘branding’, ‘target’, ‘brief’ sau ‘insight’ par să facă parte mai mult din lumea corporațiilor decât din cea a întreprinderilor mici și mijlocii.
Cu toate acestea, antreprenorii încep să înțeleagă din ce în ce mai mult că se apropie momentul în care trebuie să facă un pas în față în ceea ce privește investiția în brandul lor.

De cele mai multe ori, strategia de comunicare nu este exploatată în totalitate, fixându-se obiective pe termen scurt și se omite viziunea de creștere pe termen lung.

E foarte posibil ca atunci când s-a ajuns la finalul unei campanii în care s-au investit atât resurse financiare, cât și resurse interne, să fi constat că nu există o satisfacție legată de rezultatele obținute. Sau că nu pot fi măsurate rezultatele acesteia.
Fiecare antreprenor poate avea acces la servicii de comunicare profesională pentru a-și crește afacerea și mărcile sale. Mai mult decât atât, antreprenorii au o șansă în competiția cu companiile internaționale și corporațiile.

Echipa noastră are o experiență de peste 18 ani în marketing, promovare și publicitate. Credința noastră este că putem crește branduri și businessuri. Încurajăm antreprenorii și ne bucurăm atunci când aceștia au succes. Stimulăm! Inovăm! Încurajăm! Acestea au fost câteva dintre motivele pentru care am conceput AD IMM sau, mai exact, servicii profesionale de advertising pe care IMM-urile și le pot permite.

Despre Brand Support

Brand Support este o agenție de publicitate și comunicare integrată, înființată în 2008, cu sediul în București.
Brand Support oferă servicii de publicitate și trade engagement, publicitate media și producție, servicii de packaging design, strategii de publicitate și comunicare, strategie de brand și PR, consultanță și servicii de strategie în mediul online.

Brand Support a creat peste 100 de campanii naționale pentru mai mult de 35 branduri, cei mai mulți lideri în categoria lor, în domenii precum Financiar & Asigurări, Electrice & Electronică, IT&C, FMCG, Retail, Automotive și Sănătate.

Contact media: Ionuț Harabagiu
Managing Partner
Brand Support
tel: 0730 787678
0314.257.243
office@brandsupport.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.