Află cum poți compara evoluția fondurilor de investiții cu indicii bursieri pe FinZoom.ro

De peste 10 ani, FinZoom.ro ajută consumatorii să compare produsele și serviciile financiar-bancare și să aleagă cea mai avantajoasă ofertă.

Acum, utilizatorii portalului FinZoom.ro au posibilitatea de a compara randamentele fondurilor de investiții, cu principalii indici bursieri (BET, BETPlus, BET-FI, BET-TR, BET-XT, BET-NG).
Citeste și: Ce inseamna randamentul unui fond de investitii?

Ce trebuie să știi despre indicii bursieri?


Indicii bursieri (dezvoltați de Bursa de Valori București) arată evoluția prețurilor de piață a celor mai tranzacționate companii listate la bursă sau evoluția anumitor sectoare reprezentative.

Cum poti compara?

În Sectiunea Fonduri de Investitii poți compara fondurile de investiții în funcție de randamentul pe anul în curs, randamentul la 6 luni sau la 12 luni.

Alege fondul de investiții care te interesează, urmând ca apoi să dai click pe graficul aflat pe coloana cu prețuri.
Sursa: www.finzoom.ro
Ai posibilitatea să compari evoluția fondului de investiții pe mai multe perioade, pornind de la oferta publică inițială, până la valorile din ultimă săptămână, în raport cu următorii indici bursieri: BET, BETPlus, BET-FI, BET-TR, BET-XT, BET-NG
Sursa: www.finzoom.ro

Doi dintre cei mai importanți indici ai Bursei de Valori București (BVB), BET și BET-TR au crescut cu 13,4% în 8 săptămâni, detalii găsești aici.

Indicele BET reflectă evoluția celor mai tranzacționate zece companii.

Indicele BET-TR include cele mai lichide zece acțiuni și dividendele distribuite acționarilor acestor companii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.