Afla cum poti obtine fise auto in cel mai scurt timp

Ce importanta au aceste fise auto?

Daca doriti obtinerea sau schimbarea permisului de conducere, este important sa stiti ca legislatia actuala impune solicitantilor sa fie apti nu numai din punct de vedere medical, dar si psihologic pentru acest lucru.

fisa auto

In cadrul Clincii RomGerMed va puteti realiza cu promptitudine toate testele clinice si paraclinice necesare pentru eliberarea de fise auto, precum si pentru eliberarea permiselor de arme de foc. Aceste teste dovedesc competenta solicitantului din punct de vedere fizic si psihologic necesara pentru a conduce un autoturism. Este important ca aceste examinari sa se realizeze in cadrul unei clinici autorizate de catre Agentia de Sanatate Publica din Romania.

Fisele auto pentru obtinerea permisului se vor elibera in aceeasi zi, iar acest document medical are o valabilitate de 1 an.

Ce tip de teste vi se vor efectua?

In cadrul Clinicii RomGerMed veti beneficia de servicii complete pentru avizarea documentelor necesare in vederea obtinerii sau schimbarii permisului de conducere. Clinica RomGerMed va ofera:

Teste medicale pentru toate specialitatile cerute conform legislatiei actuale: medicina interna generala, ORL, neurologie, psihiatrie, oftalmologie, ortopedie, precum si examinare psihologica;

Incheierea de catre medicul coordonator a fisei medicale cu stampila institutiei, autorizata de Directa de Sanatate Publica si recunoscuta de catre Serviciul Politiei Rutiere.

De ce acte veti avea nevoie?

Pentru a vi se emite acestui document este necesar sa aveti la dumneavoastra cu urmatoarele documente:

 • Cartea de identitate;
 • Dosar de la scoala de soferi;
 • Adeverinta de la medicul de familie ce atesta ca solicitantul este apt pentru conducerea vehiculelor, daca pacientul sufera de o boala cronica. De asemenea, daca solicitantul are probleme de vedere, acesta va avea nevoie de o adeverinta din partea medicului oftalmolog.

Cand NU sunt necesare fisele auto?

Aceste fise auto se elibereaza exclusiv in vederea obtinerii sau schimbarii permisului de conducere odata cu expirarea sa. Prin urmare, nu va sunt necesare in urmatoarele situatii:

 • Daca permisul a fost furat;
 • Daca permisul a fost pierdut;
 • Daca permisul a fost deteriorat;
 • Daca v-ati modificat numele sau alte date personale.

Aceste documente valabile la nivel national si cuprind anumite informatii despre dumneavoastra:

 • Numele si prenumele, data nasterii, domiciliul;
 • Seria si numarul actului de identitate;
 • Rezultatele analizelor medicale, pe categorii de specialitate.

Pentru obtinerea rapida a acestui act medical, apelati la serviciile oferite de Clinica RomGerMed!

,
One comment to “Afla cum poti obtine fise auto in cel mai scurt timp”
 1. Pingback: Afla cum poti obtine fise auto in cel mai scurt timp | PR de la A la Z

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.