Ai curaj să completezi un chestionar auto?

Școala de șoferi Drive School vă încurajează…

Iată că a sosit și clipa în care să începeți să vă pregatiți mai intens pentru a va obține permisul de conducere. Este bine ca din când în când să mai faceți o autoevaluare prin a completa chestionare auto pentru a putea să vă dați seama ce punctaj o să obțineți la examen.

O autoevaluare este benefică nu numai pentru a vă da seama de anumite lucruri pe care trebuie să le îndepliniți pentru a fi admis la examenul pentru obținerea permisului. Vă va ajuta să determinați care sunt punctele slabe pe care le aveți la aceste chestionare DRPCIV și care sunt punctele forte.

Câteva recomandări legate de chestionare auto

Un chestionar este compus din 26 de întrebări cu multiple variante de răspuns corecte. O pregătire timpurie vă ajută să vă pregătiți fără prea multe probleme și în acest fel aveți și timp la dispoziție pentru a învăța teoria pe care încă nu o stăpâniți.
Este clar că în momentul în care veți încerca să faceți un chestionar înainte să vă înscrieți la școala de șoferi nu aveți încă cunoștințele necesare și orele de studiu îndeplinite. În primul rând pentru a putea să stăpâniți cât mai bine partea de legislație auto este bine să citiți de cel puțin două ori și să realizați un conspect. La școala de șoferi veți primi un suport de curs pe care trebuie să îl citiți și să învățați din el. Aceste chestionare auto sunt concepute după legislație și pe măsură ce veți începe să completați veți ajunge la concluzia că anumite întrebări deja le cunoașteți și va fi mult mai ușor.

Pregătirea pentru examen

De asemenea, atunci când vine vorba să completați chestionare auto este recomandat să invățați în liniște, în locuri unde nimeni nu perturbă activitatea. Nu completați chestionare auto în drum spre servici sau în timpul serviciului pentru că nu veți reuși să duceți la bun sfârșit chestionarul. Un chestionar făcut pe jumătate nu va putea să vă ofere informații concrete despre progresul pe care îl aveți așadar, chiar dacă trece o zi fără să completați chestionare auto este mult mai bine așa decât să completați pe jumătate. În momentul în care sunteți obosiți și stresați nu veți avea capacitatea de concentrare necesară pentru a putea completa chestionare auto.

Când sunteți odihniți atunci informația va fi mult mai ușor de înțeles și reținut. Înainte de examen este recomandat chiar să vă luați câteva zile libere pentru că stresul va fi prea mare și nu veți reuși să faceți ambele lucruri deodată.

Un chestionar trebuie tratat cu seriozitate și completate toate astfel încât să puteți avea la final un punctaj maxim. Nu vă lăsați păcăliți că dacă faceți 22 sau 23 de întrebări corect atunci și la examen se va întâmpla același lucru. Din cauza emoțiilor este posibil să greșiți și să nu reușiți să aveți un punctaj de trecere. Ideal este să reușiți să luați examenul teoretic din prima și să nu mai aveți pe umeri această grijă. Apoi partea a doua la examen este traseul pe care aveți timp să îl dați în decursul unui an și dacă nu va simțiți pregătiți atunci este mai bine să amânați cu una sau două săptămâni până când simțiți că puteți stăpâni examenul.

DIRECTOR: Școala de șoferi Drive School Nicu Comandatu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.