Alți doi deputați de la PSD au trecut la Pro România

Cornel Itu și Horia Nasra au demisionat astăzi din PSD și s-au înscris în Pro România, partidul condus de Victor Ponta. Anunțul a fost făcut de el pe pagina de Facebook, înziua în care este citită moțiunea de cenzură.

„Colegii noștri deputați Cornel Itu și Horia Nasra (alături de senatorul Vasile Ilea, Remus Lăpușan și multi alți primari și consilieri social democrați) au venit azi în Echipa ProRomânia – pentru că este nevoie de un nou început, o nouă gândire de Stânga modernă, profesionistă și responsabilă! Suntem ProRomânia – și ținem doar cu România!”, a scris Ponta, pe pagina de Facebook.

Horia Nasra a fost sancționat de conducerea PSD pentru rezultatele proaste la alegerile europarlamentare, pierzând funcția de lider interimar al PSD Cluj. În locul lui a fost numit, tot interimar, Liviu Alexa, patron de media și ex-consultant al lui Liviu Dragnea.

Senatorul Vasile Ilea și cei doi deputați Cornel Itu și Horia Nasra care au trecut în barca Pro România au ieșit în evidență în toamna anului trecut când s-au pronunţat împotriva “legilor maghiarizării”, în contextul concesiilor făcute de Liviu Dragnea pentru ca UDMR să voteze moțiunea de cenzură împotriva guvernului PSD condus de Sorin Grindeanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.