American International School of Bucharest (AISB) lansează Competiția pentru Burse AISB – ediția 2016

La 1 Martie 2016 Scoala Americana Internationala din Bucuresti (AISB) lanseaza competiția burselor pentru clasele a 8 a și a 9 a. Două (2) burse integrale pentru anul școlar 2016 – 2017 sunt disponibile pentru elevii in prezent inscrisi in clasele a 7 a si a 8 a. Procesul de inscriere a suferit modificari in acest an, pentru a putea oferi mai multe posibilități candidaților interesați.

American International School of Bucharest (AISB) lansează Competiția pentru Burse AISB – ediția 2016

Pentru a participa la seara de prezentare din 1 Martie 2016 (ora 18:00), trimiteți un e-mail la adresa sziptzer@aisb.ro până în dimineața zilei prezentarii. Trebuie să furnizați numele complet al tuturor celor ce doresc să participe la acest eveniment. Vă rugăm să rețineți faptul că nu veți putea avea acces în campus dacă nu sunteți înregistrat.

Indiferent dacă a participat sau nu la seara de prezentare, orice candidat se poate inscrie la examinarea preliminara ce va avea loc in data de 5 martie la ora 8:30 AM. Candidații vor primi teste de Engleză, Matematicăși teste Non-Verbale. Înregistrarea în prealabil este obligatorie. Vă rugăm trimiteți un e-mail la adresa sziptzer@aisb.ro care să conțină numele complet și clasa, pentru a vă înscrie la examen. Vă rugăm să rețineți faptul că nu veți putea avea acces în campus dacă nu sunteți înregistrat.

Rezultatele examenului vor fi comunícate candidaților pe 7 Martie prin intermediul postei electronice.

Toți candidații selectați în prima rundă de examene vor fi invitați să depună dosarul de înscriere și să susțină un examen mai complex pe 26 martie 2016 începând cu ora 8:30 AM. Nu este nevoie de o înscriere în prealabil, întrucât la acest examen se participă doar pe bază de invitație.

Comitetul de Burse AISB, care cuprinde profesori, membri din personalul administrativ, părinți și membri ai biroului financiar al școlii, vor revizui toate dosarele și vor invita câțiva elevi pentru un interviú pe data de 16 Aprilie începând cu ora 8:30 AM. Invitațiile se vor face personal acestor elevi. Nu este nevoie de o înscriere în prealabil, întrucât la acest examen se participă doar pe bază de invitație.

Bursele vor fi acordate nu mai târziu de 18 Aprilie 2016, și fiecare candidat va fi informat personal de rezultatele sale.

Sperăm să întâmpinăm mulți părinți și elevi, atât la Ziua Porților Deschise Bursierilor, cât și la examenul preliminar. Consiliul de conducere al școlii, Administrația și Organizația Părinților din cadrul AISB acordă o mare valoare și susținere programului burselor. În prezent sunt 9 elevi bursieri în cadrul AISB, ce urmează cursurile noastre din clasele a 8 a pânăîn clasa a 12 a, profitând din plin de Bacalaureatul Internațional și toate posibilitățile pe care instituția noastră le oferă.Lorne Bird, Vice Președinte al Comitetului Burselor AISB.

Pentru detalii contactati Catalina Gardescu, Manager of Admissions & External Relations, cgardescu@aisb.ro .

Despre American International School of Bucharest

American International School of Bucharest este cea mai veche si mai extinsa scoala internationala din Bucuresti. Infiintata de Ambasada Statelor Unite in 1962, AISB educa in prezent peste 800 de elevi din peste 53 de tari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.