Athens Technology Center (ATC) introduce pe piața media din România produsele Newsasset destinate publisherilor și agențiilor de știri

Newsasset reprezintă un set de soluții de management pentru produse media special create pentru susținerea activităților de producție și comerciale specifice publisherilor și agențiilor de știri.

Newsasset Publishing Edition este un Sistem Editorial și de Arhivare, integrat și securizat, pentru managementul de conținut (texte, imagini, grafice, video, audio) care automatizează complet fluxul de lucrul al ziarelor și revistelor; începând de la planificarea editorială și colectarea conținutului, până la arhivare, layout final și publicarea pe canale multiple (website, Facebook, Twitter, YouTube etc.). Designul Newsasset asigură modularizare și parametrizare pentru a răspunde nevoilor organizațiilor media indiferent de mărimea și capacitatea acestora, de la edituri mari la ziare și reviste mai mici.

Beneficiile Newsasset Publishing Edition:

-Eficient din punct de vedere al costurilor: Newsasset suportă funcționalități comune organizațiilor de știri, deservind o piață largă și aducând beneficii de cost clienților;

-Flux de lucru îmbunătățit: modularitatea și uneltele necesare pentru producția de știri și controlul fluxului de lucru reduc timpul de producție, economisind bani și resurse valoroase;

-Publicare multiplă: instrumente automatizate de publicare pe canale multiple, permițând publisherilor să optimizeze procesele de publicare prin doar câteva acțiuni;

-Securitate & Confidențialitate: Newsasset încorporează cea mai înaltă tehnologie disponibilă comercial pentru a asigura securitatea bunurilor digitale ale organizațiilor;

-Implementare rapidă — personalul implicat în proiectele Newsasset este experimentat și cunoaște industria media, reducând timpul de implementare.

Newsasset — principalele caracteristici:

-Redacție Integrată Multimedia: Newsasset suportă întregul ciclu al producției de știri: de la planificare, la creare, colectare, selecție, editare, la producție, distribuție și arhivare. Toți pașii editoriali sunt acoperiți prin sistemul integrat care acoperă toate sursele de știri (interne, generate de utilizatori, preluate de pe web, fluxuri de agenție), toate tipurile de produse media, toate fluxurile de lucru și toate activitățile de management al știrilor, printr-o interfață intuitivă, la standardele industriei media.

-Arhivare & Căutare: Newsasset oferă funcționalități avansate pentru stocare, căutare și managementul produselor multimedia, prin intermediul unui motor de căutare inteligent și flexibil, cu o interfață intuitivă.

-Layout automat: Newsasset este complet integrat cu InDesign. Plug-in-uri dedicate fac legătura între procesele editoriale și de producție cu ajutorul capabilităților interactive și inserarea automată a conținutului în timpul paginării, reducând timpul necesar aranjării în pagină și îmbunătățind calitatea și aspectul. Recuperarea conținutului și stocarea/actualizarea versiunilor editate sunt asigurate de comunicarea bidirecțională între InDesign și baza de date newsasset.

-Monitorizare în timp real: Newsasset oferă capabilități de monitorizare în timp real a producției. Utilizatorii de top (supervizorii), pot vedea toate fazele de producție pe măsură ce se derulează și pot urmări statusul și progresul conținutului pe număr, pagină și secțiune/ediție pentru multiple publicații (ziare/reviste).

-Acces Web: accesul web permite tuturor utilizatorilor sistemului să acceseze funcționalitățile necesare muncii lor prin intermediul internetului. Modulul Newsasset Web Access permite utilizatorilor aflați în afara biroului (corespondenți, colaboratori externi) să urmărească fluxul de lucru și să folosească Newsasset prin intermediul unui browser web.

-Administrare/Recepționare: recepționarea automată a știrilor din multiple surse și canale media folosind un motor configurabil pentru primirea știrilor (fișierelor) din orice sursă, canal de livrare și format.

-Dispozitive mobile & e-Readere: Newsasset suportă livrarea conținutului către aplicații native de mobil (iOS, Android, Blackberry, Windows Mobile) precum și soluții mobile personalizate.

-Administrarea Abonaților & Serviciilor: Newsasset simplifică radical procesul de creare și administrare al serviciilor/produselor media, fie complet automat sau semi-automat, controlat de utilizator sau chiar complet manual. Un modul creat în aces scop permite personalizarea serviciului/produsului, dezvoltarea structurii de preț, definirea politicii de vanzare, administrarea abonamentului, administrarea reclamelor și a notificărilor, calcularea tarifelor și integrarea cu sisteme back office.

-Administrare Sistem: instrumente de administrare ușor de folosit, care nu necesită cunoștințe de programare, pentru definirea parametrilor aplicației, securitate (RBAC) & flux de lucru, furnizori/fluxuri de știri și surse externe, șabloane de documente & alte unelte avansate și analiza informațiilor de pe serverul aplicației.

-Rapoarte și statistici dinamice: generare ușoară de rapoarte statistice pe utilizator, rol sau business unit pentru crearea, perioada de lucru, stocare, livrare și trafic al știrilor.

Factori care influențează recuperarea rapidă a investiției în Newsasset:

-Reducere substanțială a timpului de producție și costurilor operaționale;

-Creștere substanțială a veniturilor ca urmare a serviciilor de distribuție automată către media multiple, permițând publisherului să creeze noi produse/ servicii și să crească distribuția;

-Crearea unei arhive digitale unificate (pentru toate formatele de fișiere) și utilizabilă instant, simultan cu procesele de producție;

-Minimizarea timpului necesar colaborării și schimbului de conținut între utilizatori până la forma finală a publicației;

-Controlul și raționalizarea fluxului de publicare/distribuție a știrilor, având ca rezultat minimizarea erorilor;

-Training rapid al angajaților noi.

Pentru informații comerciale, persoana de contact este dl. Ștefan Paraschiv, mobil: +40.723.775.225, email: stefan.paraschiv@probiz.ro.

Grecia: Athens Technology Center SA (ATC)
10, Rizariou str 15233, Greece
NewsAsset Ltd., 4 Fitchcroft Str., London, WC2H 8DH United Kingdom
Email: info@atc.gr
Website: www.atc.gr

Romania: Adamus Trading SRL
Stefan Paraschiv, General Manager
Mobil: +40.723.775.225
Email: stefan.paraschiv@probiz.ro
Website: www.probiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.