Au scăpat ca prin minune după ce bolidul lor, un Audi de 540 de cai putere, s-a făcut praf pe autostradă. Șoferul era drogat

La un pas de tragedie. Un șofer canadian în vârstă de 31 de ani și pasagerul său de 33 de ani au scăpat ca prin minune după ce bolidul în care se aflau, un Audi R8 Spyder, în valoare de 160.000 de euro, s-a făcut praf.

Accidentul a avut loc joi, între Dittersdorf și Schleiz, pe autostrada A9 din Germania. Șoferul a pierdut controlul volanului, a zburat de pe șosea, a rupt câțiva copaci și s-a oprit pe terasamentul autostrăzii, potrivit publicației Bild.

Bolidul sport german, care dezvoltă 540 de cai putere și poate atinge 320 km/oră, se deplasa cu viteză excesivă pe autostradă.

Șoferul și pasagerul, turiști din Canada, au supraviețuit ca prin minune accidentului, fiind doar ușor răniți. Cei doi închiriaseră bolidul și erau în drum spre aeroportul din München.

Poliția investighează acum cauza accidentului. Se pare că șoferul, care circula cu viteză, se afla și sub influența drogurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.