Aveti nevoie de plasa sudata zincata? O gasiti la Mesteru Manole la un super pret

Magazinul online de materiale de constructii Mesteru Manole comercializeaza online si plasa sudata zincata. Daca aveti nevoie sa cumparati acest material, Mesteru Manole este locul ideal, deoarece este calitativa si la un pret foarte bun!

Cateva lucruri despre plasa sudata zincata pe care o gasiti la Mesteru Manole

Plasa sudata zincata este un material de constructii foarte des utilizat si pe care il gasiti in gama materialelor metalurgice. Aceasta are o forma particulara si este utilizata in armarea betonului din cadrul suprafetelor ce au nevoie de sporirea rezistentei.

Aceasta este un material metalurgic compus din fire de metal ce realizeaza o serie de ochiuri de forma patrata, avand dimensiuni egale, ce se obtin prin sudarea firelor de metal in zonele unde acestea se intersecteaza. Plasa sudata zincata este genul de material ce are o foarte buna rezistenta la tractiune si alungire.

Pentru a vedea toata oferta pe care Mesteru Manole o are la plasa sudata zincata accesati urmatorul link: http://mesterumanole.ro/metalurgice/plasa-sudata.

Plasa sudata zincata creste rezistenta unei suprafete betonate

Specialistii in constructii recomanda ca plasa sudata zincata sa fie folosita, mai ales, pentru armarea suprafetelor plane si curbe asupra carora se exercita presiuni ridicate, deoarece acest material ajuta din plin la sporirea rezistentei suprafetelor respective. Practic, aceasta este un liant care contribuie din plin la rezistenta proiectului in care este utilizata.
plasa sudata
Acest material poate fi utilizat nu doar atunci cand se realizeaza constructii noi, ci si pentru consolidarea celor vechi. Astfel, specialistii spun ca plasa sudata zincata este cea mai buna solutie pentru cresterea rezistentei proiectelor in care se regasesc suprafete betonate.

Acest material se utilizeaza in doua feluri: fie prins direct pe suprafata ce urmeaza sa fie armata, utilizand niste dibluri speciale ce sunt introduse in structura suprafetei respective, fie se departeaza de suprafata cu ajutorul unor distantieri speciali din plastic, iar in spatiul ramas gol se va introduce un strat de beton.

Cateva sfaturi de la Mesteru Manole legate de plasa sudata zincata

Cel mai important sfat este legat de transportul acestui material si tine de evitarea deformarii acestuia. Este important, in mod evident, ca plasa sudata zincata sa nu sufere deloc deformari pe perioada transportului pana la locul in care va fi utilizata. Ca acest lucru sa fie indeplinit trebuie ca materialul sa fie asezate cu mare grija, in vehiculul ce urmeaza sa il transport, in pozitie orizontala, urmand ca apoi acesta sa fie descarcata in santier cu aceeasi grija. Aceasta se transporta in pozitie verticala numai cand aceasta este singura solutie!

Depozitarea plasei sudate zincate nu trebuie sa se faca pe pamant

Al doilea sfat care se refera la depozitarea acestui material, pana cand urmeaza sa fie utilizat in cadrul proiectului respectiv, acesta trebuie depozitat respectand cateva reguli. Astfel, plasa sudata zincata trebuie depozitata intotdeauna in pozitie orizontala (asa cum am mentionat si in cadrul transportului) pentru a se evita deformarea sa. Asezarea in pozitie verticala se face doar cand nu se pe opta pentru varianta orizontala. Mai mult decat atat, plasa sudata nu trebuie depozitata direct pe pamant pentru a se evita coroziunea si implicit stricarea acestui material. Astfel, este indicat ca depozitarea acesteia sa se faca pe paleti de lemn sau macar pe o suprafata cimentata.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.