Bebeluşul născut cu două penisuri, adus la un spital din Bucureşti/ Ce spun medicii despre starea sa de sănătate

Copilul născut la Maternitatea din Ploieşti cu o malformaţie rară, având două penisuri, a fost transferat, marţi, la Spitalul Marie Curie din Capitală, viaţa lui nefiind în pericol. Medicii spun că mama nu a făcut, în timpul sarcinii, nicio investigaţie medicală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul medical al Maternităţii din Ploieşti, Călin Boeru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bebeluşul a fost transferat, marţi, cu o ambulanţă, către Spitalul Marie Curie din Capitală.

„Viaţa copilului nu este în pericol. Este un caz spectaculos şi medical, iar pentru părinţi e traumatizant şi trebuie investigat”, a declarat Boeru.

Acesta a mai precizat că mama, care are peste 20 de ani, nu a făcut nicio investigaţie medicală în timpul sarcinii, nici la sânge, nici ecografie.

Copilul a fost născut pe cale naturală, femeia fiind la prima naştere.

Surse medicale au spus, pentru MEDIAFAX, că medicii bănuiesc că băieţelul ar avea şi alte malformaţii sau deficienţe şi chiar dacă ar fi operat, acesta ar fi traumatizat pe viaţă.

Un copil s-a născut la Maternitatea din Ploieşti cu două penisuri. Medicii spun că este vorba despre o malformaţie rară, cu care nu s-au mai întâlnit până acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.