Becuri Led –  Tehnologie, utilizari si proprietati

Tehnologia din spatele mecanismului folosit de categoria de becuri Led este una inovativa si revolutionara. In comparatie cu categoria clasica a lampilor cu incandescenta sau a variantelor anterioare acestora, gama moderna ofera un iluminat mai calitativ, un timp mai redus de aprindere si o rezistenta mult mai mare pe termen lung. In plus, acestea nu trebuie inlocuinte odata la cateva saptamani, intrucat sunt mai rezistente, dar si mai calitative. In plus, aceste becuri led ofera un raport dintre calitate si pret foarte bun si extrem de avantajos.

Alege gama de becuri Led de la Electric-Concept

Datorita diodei de lumina pe care o are in compozitie, aceste becuri Led au un proces de iluminat extrem de eficient si de simplu, dar foarte bine gandit pentru un consum redus si o eficienta maximala. Asa cum mentionam, pricesul de obtinere a luminii este unul simplu, intrucat se obtine prin polarizarea jocului circuitului, fiind zona de intalnire dintre materialele folosite in aceasta tehnologie.
becuri led
Un avantaj principal pe care il apreciaza in mod deosebit atat specialistii, cat si persoanele fizice il reprezinta faptul nivelul de energie consumat este unul redus in comparatie cu alte sisteme de iluminat folosite din aceeasi categorie. Lumina folosita pentru aprindere este mai putina, dar calitatea este aceeasi. Astfel, un bun exemplu pentru a intelege mai bine il reprezinta un bed de aproximativ 0 – 12 watti care are echialent un bec de 60 de watti.

Caracteristici si proprietati importante

Lumeni reprezinta indicatorul de luminozitate al acestor sisteme si corpuri de iluminat din care fac parte si gama de becuri Led de la Electric-Concept. Raportul dintre calitate si pret este unul avantajos si care asigura ca vei face o investitie pe termen lung si pentru multi ani din momentul achizitiei, Desi pretul initial poate sa fie mai mare, calitatea se va vedea pe parcurs.

In plus, unele sisteme au posibilitatea de schimbare a culorii, alegand dintre alb, culaorea neutra sau galben. Acestea sunt variantele clasice, insa unele au in componenta RGB-ul, ceea ce iti poate oferi posibilitatea de a reusi sa alegi dintre alte culori, precum rosu, albastru, mov, etc.

Apeleaza cu incredere la sistemele de iluminat pe care ti le ofera Electric-Concept!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.