Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, participă la conferința PRIA Competition

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, participă la conferința PRIA Competition, cel mai important eveniment dedicat concurenței, organizat în data de 28 februarie 2017, începând cu ora 9,30, la hotel Hotel Sheraton, sala Platinum.
Concurența este un mecanism vital al economiei românești, Consiliul Concurenței având un rol foarte important pentru asigurarea unui mediu concurențial sănătos. Astfel se încurajează eficiența și inovația și se reduc prețurile. De asemenea, companiile sunt încurajate să ofere consumatorilor bunuri și servicii în termenii cei mai favorabili.

În acest context, PRIA Conferences și Consiliul Concurenței vă invită, ca la fiecare început de an, să participați la primul eveniment complex și complet dedicat concurenței din fiecare an.

În cadrul conferinței PRIA Competition veți beneficia de aflarea noutăților legislative în ceea ce privește concurența, de analize la un nivel înalt și de studii de caz ale celor mai importante investigații de concurență ale acestui an.

Focusul este în continuare asupra luptei împotriva cartelurilor, a abuzului de poziție dominantă a companiilor în sectorul lor de activitate, a fuziunilor și achizițiilor, a concurenței neloiale.

De aceea, politicile concurențiale trebuie cunoscute și înțelese de către toți cei care sunt implicați în economie. Companiile trebuie să cunoască atât modalitățile prin care pot fi protejați de legislație în cazul în care devin victime ale unor practici anticoncurențiale, dar și care sunt sancțiunile pe care le pot primi dacă decid încălcarea normelor. Este foarte important să cunoască aceste reglementări atât mediul de afaceri, dar și persoanele fizice.

În cadrul conferinței PRIA Competition veți beneficia de aflarea noutăților legislative în ceea ce privește concurența, de analize la un nivel înalt și de studii de caz ale celor mai importante investigații de concurență ale acestui an.

Participă la conferința PRIA Competition să analizăm împreună noutățile legislative în domeniul concurenței, dar și să aflăm de când vor intra acestea în vigoare. Întâlnește cei mai importanți reprezentanți ai Consiliului Concurenței și ai altor autorități ale statului, reprezentanți ai Camerelor de Comerț și ambasadelor, reprezentanți din domeniul energetic, retail, telecom, piața media, sectorul de construcții și real estate, de IT&C, sectorul financiar bancar, piața farmaceutică, transport și logistică, turism, precum și ai mass-mediei.

Printre temele abordate în cadrul conferinței se vor regăsi: Concurența — mecanism vital pentru buna funcționare a economiei noastre; Noutăți legislative în ceea ce privește concurența. Ce s-a modificat în decursul lui 2016 și ce modificări se preconizează pentru 2017?; Concurența în sectoarele esențiale ale economiei românești: bancar, asigurări, retail, energie, telecom, farma, auto, mediu etc.; Ajutoarele de stat — cum pot fi acordate acestea? Care este rolul Consiliului Concurenței?; Directiva europeană prin care consumatorii români ar putea fi despăgubiți mai repede, și care trebuia transpusă de statele membre până la finele lui 2016; Companii de stat—  ce reglementări are Consiliul Concurenței în acest sens?; Concurența și achizițiile publice; Recomandări de bună practică; Directiva UE privind acțiunile în daună; Rolul consultanților pentru creșterea culturii concurențiale în mediul de afaceri; Care sunt sugestiile mediului de afaceri, ale ambasadelor și camerelor de comerț?
Conferințele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass — mediei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Competition și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe http://priaevents.ro/pria-competition-2017/.

Despre PRIAevents

PRIAevents — experții tăi în evenimente! Noi aducem informații de ultimă oră și trend-uri în business prin intermediul conferințelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium pentru zona de business va găsi cele mai bune metode pentru a vă garanta ROI și pentru a croi un eveniment special pentru dvs.

Dezbatem cele mai fierbinți teme, aducem cei mai importanți speakeri, reunim în audiență participanți care corespund cu target-ul tău.

Fie că dorești ca evenimentul să aibă loc în București sau în alte orașe din țară, PRIAevents se focusează pe audiențe B2B sau B2C. Experții noștri în evenimente vor ști să vă sfătuiască și să vă propună cel mai inovativ și cel mai potrivit eveniment. De asemenea, noi livrăm traininguri pentru diverse sectoare de business atât intr-o sală de conferințe cât și online.

Dacă vrei să organizezi o gală, o conferință, un training, o competiție sportivă, un eveniment de lansare a unui produs B2B sau B2C, poți apela cu cea mai mare încredere la experții noștri. Experiența, abilitățile, viziunea creativă și orientarea noastră spre ROI pentru fiecare partener ne califică a fi alegerea potrivită pentru evenimentele de succes.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.

Etichete:
  • Bogdan Chiritoiu
  • Consiliul Concurentei
  • PRIA Competition

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.