Business Review în dialog cu cele mai active comunități de investitori străini din România

Pe data de 13-14 iunie, revista Business Review aduce împreună 6 dintre cele mai active comunități de business străine din România la evenimentul Country Focus Community Forum, pentru un dialog despre perspectivele economice ale României și oportunitățile de business locale.

Brexit. Trump. Alegeri în Olanda și Franța. Noul Guvern al României. Alegeri în Germania. Stabilitatea politică, migrația, eficientizarea resurselor. Astăzi, mediul de afaceri românesc se confruntă cu un număr tot mai crescut de influențe și provocări interne și internaționale.

În seria de evenimente Country Focus, revista Business Review reunește cele mai active comunități de investitori străini din România, pentru a analiza împreună implicațiile transformării suferite de contextul economic actual. Ei vor urmări identificarea de noi oportunități de investiții în România dar și a modului în care pot fi depășite provocările oferite de mediul intern și internațional. De asemenea, echipa Business Review lansează către comunitățile străine provocarea de a găsi împreună soluții pentru conturarea unui mediu de business mai prietenos.

Reprezentanți oficiali ai statului, instituții financiare, camere de comerț, investitori străini și membri din management-ul de top al unora dintre cele mai importante companii importante din România se vor reuni pe 13 si 14 Iunie pentru o serie de discuții dedicate comunităților franceză, americană, engleză, germană, austriacă și olandeză. În cadrul sesiunilor de discuții reprezentanții comunităților vor explora modul în care a fi connectat înseamnă de fapt a fi mai puternic.

Cititorii AGERPRES interesați să participe la Country Focus Community Forum primesc 20% discount! Înregistrarea se face la urmatorul link: http://bit.ly/2qIPaQN. Pentru a beneficia de oferta specială completați codul de discount ‘APRESS2017’ în câmpul ‘Discount code’ al formularului de înregistrare.

Din agenda evenimentului:
Care sunt perspectivele de viitor ale investițiilor străine în România, atât în anul 2017 cât și pe termen lung?
Care sunt provocările și oportunitățile de a face business în România anului 2017?
Care sunt pașii următori pentru conturarea unui mediu de afaceri mai prietenos?


Printre vorbitori se numără:
Sorin Mîndruțescu, Country Manager, Oracle România
Carmen Mărcuș, Consilier Economic, Reprezentanța Comisiei Europene în România
Eric Stab, Președinte, Consiliul Investitorilor Străini și Președinte Director General, Engie România
Francois Bloch, CEO, BRD — Groupe Societe Generale
Thomas Lubeck, Manager Regional, IFC
Roger Kelly, Economist Șef pentru România, Bulgaria și Turcia, EBRD
Gerd Bommer, Consilier Comercial, Advantage Austria
Joerg K. Menzer, Partener, Noerr
Andre Vivan da Silva, General Manager, GlaxoSmithKline România
Pierre Moussy, Consilier Economic, Ambasada Franței în România
Anca Harasim, Director Executiv, AmCham
Ilinca Păun, Managing Partner, Colliers International România
Adriana Record, Director Executiv, CCIFER
David Goldsborough, CEO, Tibett Logistics

Mai multe informații despre agenda evenimentului pot fi găsite aici. Cei interesați să participe la Country Focus Community Forum se pot înregistra online sau direct, contactând echipa Business Review la telefon 031 040 09 31 sau pe email la events@business-review.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.