Campania de educare a tinerilor, initiata de clinica RomGerMed

In anul 2010, Romgermed a initiat o campanie de educare a tinerilor din liceele din Bucuresti numita “Tanar si Responsabil”

Totul despre a opta zi de campanie “Tanara si Responsabil” organizata de RomGerMed

In cea de-a 8a zi a campaniei, echipa RomGerMed l-au avut invitat pe Florin Piersic la seminariile de la grupul scolar Spiru Harte UCECOM.

romgermed

In cele 2 ore de convorsatii, doctorii Iulia Florea si Cristina Meca le-au explicat elevilor de ce acestia trebuie sa spuna NU alcoolului, violentei si fumatului. Seminariile au fost extrem de interactive si liceeni au pus intrebari invitatului special Florin Piersic JR. si medicilor.

Actorul le-a explicat deschis despre viata sa si a oferit propiile experiente de viata ca si exemplu. “Am gresit mult in viata.  Daca pot sa fac ceva cu adevarat bun este sa ma exprim asupra greselilor pe care le-am facut. ”

Cunoscutul actor a recunoscut ca a acceptat invitatia facuta de clinica medicala RomGerMed la campania de educare a tinerilor din motive egoiste, mai exact datorita copilului sau.  “Am venit crezand ca e dificil spre imposibil sa comunic cu voi. Multa lume m-a facut adolescent intarziat, dar nu e chiar atat de rau pentru un actor”, sparge gheata Florin.

romgermed

Elevii au fost foarte receptivi la sfaturile sale si ale echipei RomGerMed cu privire la droguri. Tinerii erau foarte preocupati de aparitia asa ziselor “droguri legale” in viata lor.  Florin Piersic JR. recunoaste ca multi prieteni i-au propus sa consume pe principiul “ Nu stii ce ai pierdut” insa acesta le replica clar si raspicat “Prefer sa raman lucid”.

Pentru ca atmosfera sa fie mai relaxata, actorul a rugat cadrele didactice sa iasa din incapare pentru ca alevii sa fie mai deschisi. Florin Piersic JR. i-a rugat pe elevi sa fie deschisi si sa spna sincer cati dintre ei au incercat vreodata o tigara etnobotanica. Florin Piersic JR. impreuna cu echipa de specialisti de la RomGerMed au reusit sa-i faca pe elevi sa ajunga la concluzia ca nu trebuie sa incerci droguri niciodata.

Discutia a decurs usor spre alternativa la droguri. Florin Piersc JR. sustinea ca nevoie de modele pozitive si hobby-uri sau stabilirea unor targeturi in viata sunt o alternativa sanataosa si eficienta la vicii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.