Campanie de prevenție a bolilor tiroidiene

Romania este o țară cu deficit de iod, iar în rândul populației se găsesc foarte mulți oameni cu gușă endemică, aproape 20-30% din populație. Cancerul tiroidian este destul de frecvent întâlnit în cazul gușilor nodulare (mai ales în gușile uninodulare) de aceea este foarte importantă prevenția în rândul populației.

Informații utile legate de tiroidă

O serie de procese fiziologice importante depind în buna lor desfășurare de o concentrație normală a hormonilor tiroidieni: dezvoltarea creierului, creșterea organismului, maturarea osoasă, producția de căldură, contractilitatea mușchiului cardiac, activitatea neuro-musculară, producția celulelor sanguine, activitatea gastro-intestinală, metabolismul lipidic și al hidraților de carbon.

Orice modificare a funcției tiroidei atrage după sine dezechilibre în producția hormonală hipotiroidie (scădere) sau hipertiroidie (creștere) și va afecta întreg organismul, prin apariția unor multitudini de simptome. De multe ori, pacientul trece pe la medicul cardiolog, psihiatru, gastroenterolog, până când, în sfârșit, ajunge unde trebuie la medicul endocrinolog. Aici se constată că întreg cortegiul de suferințe are drept cauză alterarea funcției tiroidiene.

Detalii campanie

Gral Medical susține pacienții care doresc un control anual, prin desfășurarea campaniei naționale ‘Vino cu PAPIONUL la control’ în perioada 26.10.2015 — 30.11.2015.
Fiecare pacient poate beneficia promoțional la doar 50 lei de un pachet dedicat de analize medicale (reducere de 60%), suplimentar se oferă o reducere de 25% la ECOGRAFIA de tiroidă. Campania se desfășoară în 7 orașe (București, Ploiești, Focșani, Sibiu, Pitești, Vâlcea, Craiova). Programări și consiliere online puteți obține pe www.gralmedical.ro sau direct la call center: 021-323.00.00 sau *GRAL.

call center: *4725 / 021-323.00.00 — www.gralmedical.ro

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.