Care sunt avantajele unei operatii de abdominoplastie?

Problemele care tin de esteticul uman au mare putere de influentare a psihicului. Ori de cate ori se simte o discorcondata intre felul in care se simte corpul si felul in care se simte sufletul este cazul sa schimbi ceva. Abdominoplastia spre exemplu, este o varianta foarte buna de recapatare a echilibrului dintre trup si suflet si mai ales de creare a unei imagini de sine cat mai in concordanta cu realitatea. In cabinetul domnului doctor Sorin Parasca, abdominoplastia se desfasoara cu risc minim si rezultate maxime.

De ce sa faci o operatie de abdominoplastie?

abdominoplastie 2

Evident ca orice operatie are riscurile ei, insa la abdominoplastie, riscurile palesc in raport cu rezultatele pe care le poate avea operatia, atat pentru psihicul uman cat si mai ales pentru corp. Domnul doctor Sorin Parasca este un foarte mare profesionist si acorda o atentie deosebita realizarii profilului pacientului inainte de operatie. Abdominoplastia presupune urmatoarele aspecte:

  • Se realizeaza profilul clinic al pacientului, in prima faza
  • In timpul operatiei propriu-zise, se elimina excesul de grasime din zona abdominala
  • Se da un aspect mai suplu abdomenului
  • Se ajuta la crearea unei imagini de sine echilibrate

Prin urmare, operatia de abdominoplastie de la dr. Sorin Parasca este in detaliu gandita astfel incat rezultatele sa fie dintre cele mai bune cu riscuri printre cele mai mici. Doctorul Sorin Parasca ia aceste lucruri in evidenta, drept pentru care operatia de abdominoplastie realizata de dansul este inovativa, sigura, cu efecte extraordinare.

Care sunt sfaturile medicului in legatura cu operatia de abdominoplastie

Dupa aceasta operatie, complexa prin anvergura si prin rezultate, totodata, este recomandat de catre Sorin Parasca sa se realizeze urmatoarele lucruri:

  • Purtarea unei burtiere
  • Evitarea desfasurarii de activitati casnice timp de 7 zile dupa operatie
  • Evitarea desfasurarii activitatii fizice timp de 6 saptamani de la operatie

Privatiunile sunt mici in comparatie cu rezultatele deosebite. Dupa operatia de abdominoplastie, infatisarea pacientului se va imbunatati cu siguranta, iar modul in care acesta se percepe va inregistra o crestere considerabila. Asadar, ca orice operatie, abdominoplastia trebuie tratata cu cea mai mare responsabilitate. Procedand astfel, rezultatele vor dintre cele mai bune.

Doctorul Sorin Parasca este printre cei mai cunoscuti si bine pregatiti medici esteticieni din Romania, doctor in medicina si cu numeroase operatii cu rezultate exceptionale la activ. Acesta poate fi contactat la mailul sorin.parasca@clinica-estetica.ro, iar pentru consultatii, cei interesati pot sa sune la numarul de telefon 0723 513 914, ori sa trimita un mail la office@clinica-estetica.ro. Pentru toti cei care isi doresc o imbunatatire semnificativa a aspectului fizic si o crestere a stimei personale, operatia de abdominplastie realizata de doctor Sorin Parasca este cheia catre recapatarea echilibrului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.