Alege de pe Libris.ro cele mai bune carti pentru tine si copilul tau

In 10 noiembrie ai reducere de 20% la toate produsele Montessori. Fii un parinte responsabil! Informeaza-te de la specialisti!

carti copii

Una dintre metodele cele mai raspandite si apreciate in privinta educarii copiilor de la cele mai fragede varste este fara indoiala “Educatia Montessori”, creata si promovata de renumitul medic italian Maria  Montessori. In libraria online Libris va stau la dispozitie o multitudine de carti, vocabulare, carduri de joc si alte tipuri de materiale realizate de Maria Montessori, acum cu reducere de minim 20%.

Orice comanda care atinge pragul de 30 de lei va beneficia de transport gratuit prin curier rapid, oriunde in tara!

Educatia Montessori a devenit foarte populara in  intreaga lume datorita abordarii educationale si a experientei bazate pe cercetare si studii extinse pe mai multe categorii de copii, de varste si tipologii comportamentale diferite.

In metoda Montessori accentul se pune pe independenta copiilor, libertate in luarea deciziilor si asumarea lor, pe executarea unor sarcini potrivite varstei si aptitudinilor fiecarui copil, dezvoltarea sociala si respectarea personalitatii celor mici.

Din colectia Maria Montessori, aflata pe www.libris.ro fac parte activitatile pentru invatarea scrierii si a citirii, pentru descoperirea elementelor din natura si a lumii inconjuratoare, caietele speciale, vocabularele despre dezvoltarea limbajului si stimularea interesului pentru lucrurile din jur, pachetele de carti de joc care familiarizeaza copilul cu denumirile de fructe, animale, locul lor de origine, cele mai cunoscute meserii etc.

La toate produsele bazate pe pedagogia Montessori, Libris Brasov adauga aproape 300 de carti, CD-uri cu cursuri audio pentru parinti, jucarii educative, menite sa ajute adultii sa creasca si sa educe corect si armonios copilul ce va deveni un viitor adult responsabil.

Veti gasi sfaturi despre o nutritie corecta si adecvata varstei copiilor, retete sanatoase, metode de inlaturare a temerilor celor mici, detalii care va sprijina sa va pastrati increderea in dumneavoastra si sa luati cele mai bune decizii in privinta educatiei juniorilor. In categoria cartilor de parenting va asteapta reduceri cuprinse intre 20 si 65%.!

Nu ezitati sa apelati la sfaturile specialistilor!

One comment to “Alege de pe Libris.ro cele mai bune carti pentru tine si copilul tau”
  1. Pingback: Libris mai aproape de clienti - Live Press

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.