Cavitatie | remodelare corporala chiar si iarna

Tu ce stii despre procedura de cavitatie?

In ziua de astazi exista nenumarate proceduri moderne care va pot ajuta sa scapati de kilogramele in plus. Una ditre acestea despre care vom vorbi astazi este procedura prin cavitatie. Aceasta utilizeaza niste unde speciale, si anume niste microvibratii, care atunci cand este posibil contactul cu pielea, ele se raspandesc in tot testul gras, adipos.

Atunci cand testutul a fost spart de aceste microvibratii, toata grasimea pe care o aveti se distribuie in tesut, de aici rezultatnt un aspect de nivelare a celulitei. Prin cavitatie, grasimea este cosumata si indepartata rapid din organism.
cavitatie
Efectele generate de acest tratament

Ce efecte sunt generate dupa aceasta procedura?

Celulele adipoase sunt dezintegrate. Intrebarea urmatoare va fi: ce se intampla totusi cu acest continut care este eliberat? Nu trebuie sa va faceti nicio grija. In organism nu se vor distribui niciun soi de trigliceride, acizi grasi sau colesterol. Ele sunt absorbite prin intermediul unui proces natural din organismul nostru, fiind drenate cu ajutorul sistemului limfatic.

Corpul pe care ti-l doresti a fi de invidiat il vei obtine cu siguranta dupa terminarea a mai multor sedinte ce utilizeaza o frecventa de cel mult 40 khz.

Trebuie sa stiti ca aceste rezultate vor aparea chiar dupa prima sedinta, acest fapt depinzand de la persoana la persoana. Adica, daca dumneavoastra detineti un procent mai mic de grasime, desigur ca aceste rezultate vor aparea mai rapid.

Cavitatie in centrul Fysiogand

Deci, cavitatie presupune o serie de intrebuintari care va vor reda zambetul pe buze dupa terminarea procedurii. Tesutul adipos este diminuat si indepartat in zonele de care femeile se plang cel mai des precum abdomenul, soldurile, fesele si mainile. Mai mult, memebrele inferioare sunt subtiate, iar aspectul flasc va fi corectat, crescand elastricitatea pielii. Va veti bucura de reducerea manifestarilor fibrozei si se vor corecta defectele cutanata suferite in urma liposuctiei chirurgicale.

Aceasta procedura este foarte cunoscuta si in cadrul clinicii de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti. Aceasta este un centru in care terapeutii profesionisti te vor ajuta sa obtii un corp frumos, tonifiat, demn de intors toate privirile.

Poti alege procedura de cavitatie in mai multe variante de pachete promotionale. Se recomanda combinatia de cavitatie si drenaj limfatic.

Te asteptam sa iti faci si tu o programare la o astfel de procedura si sa te bucuri de un corp frumoas chiar si iarna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.