Ce a prezis un astrolog ucrainean, acum doi ani, despre moartea lui Vladimir Putin: „Asta va fi ultima aniversare”

Vlad Ross, celebrul astrolog ucrainean, este renumit pentru previziunile sale politice. Multe dintre evenimentele pe care le-a prezis au avut loc, într-adevăr, exact la timp. Într-un interviu acordat prin 2020, astrologul a povestit la ce să se aștepte Ucraina în 2022. A vorbit și despre sfârșitul războiului, dar și ce îi rezervă viitorul lui Vladimir Putin și cine ar putea fi următorul președinte al Ucrainei.

Vlad Ross spune că Zelenski va pica în depresie

Vladimir Putin a lansat un atac împotriva Ucrainei în jurul orei 5 dimineața, ora Moscovei, la 24 februarie 2022. Acest atac nu ar fi trebuit să fie o surpriză pentru nimeni care a fost atent, deoarece Putin și-a anunțat intențiile de destul de mult timp, dar Putin are Soarele în Balanță, iar Balanța poate fi un maestru manipulator atunci când Scorpionul este în creștere în diagramă, spune Vlad Ross, celebrul astrolog ucrainean. Același celebru astrolog, în 2020, a prezis moartea lui Putin și posibila depresie a lui Zelenski.

Cel mai important aspect din horoscopul lui Zelenski, spune astrologul ucrainean, deoarece s-a născut în ziua Tatianei, pe 25 ianuarie, este că poate avea o perioadă foarte dificilă.

„În general, este extrem de dificil, aceasta este februarie, martie, aprilie. Este în acest moment că Saturn va fi un simbol al dificultăților și obstacolelor, mare nenorocire. Va avea o perioadă atât de dificilă.

Va exista o confruntare cu opoziția. Se vor exercita unele presiuni asupra lui de către noua administrație care a venit în America, condusă de Biden, de altfel, pe care l-am prezis. În general, toate acestea va trebui să le depășească.

Zelenski poate fi acoperit de depresie. În general, el poate spune: La naiba, sunt obosit, plec. Descurcă-te singur. Cel puțin aceasta este cea mai dificilă perioadă. Dacă totuși președintele va depăși această perioadă de criză din viața sa și va intra în vară-toamnă, atunci foarte probabil că în toamnă va avea loc o realegere a parlamentului. Nu dau 100%, dar poate 80.”, spune Vlad Ross despre Volodimir Zelenski.

Astrologia lui Vladmir Putin și războiul din Ucraina

Același Vlad Ross a vorbit și despre viitorului Vladimir Putin, și nu a făcut-o odată, ci de mai multe ori. Astrologul spune că previziunile sale sunt aproape 100% reale, multe dintre ele fiind deja dovedite. În ceea ce privește viitorul apropiat al liderului de la Kremlin, Vlad Ross declară, așa cum a mai făcut-o și acum doi ani:

„Unii politologi au început să mă citeze că își va sărbători ultima zi de naștere pe 7 octombrie 2021. Cel mai probabil, acesta va fi ultimul an din viața sa. Recent, am aflat că se află în ultimul stadiu de cancer. Parkinson, dar nimeni nu a anulat cel de-al patrulea stadiu al cancerului.

Deci, după ce Putin nu va mai fi în viață, vom face imediat pace și Rusia va înceta să mai atace pe toată lumea, iar între Ucraina și Rusia se va încheia un acord foarte favorabil, inclusiv un acord economic. Inclusiv petrol, gaze, etc.”, declară Vlad Ross pentru publicația ucraineană Telegraf.

Întrebat despre conflictul din Crimeea, astrologul spune că „este complicat cu Crimeea”. Predicțiile sale, încă de acum 5 ani, s-au adeverit, dar nimeni nu l-a crezut atunci că Turcia va emite pretenții. „Ce credeți că s-a întâmplat? Erdogan a spus să lupte pentru Crimeea. Prin urmare, după Rusia, s-ar putea să ajungă în Imperiul Otoman, adică va merge în Turcia cât timp Erdogan este la putere”, spune o altă previziune a astrologului ucrainean Vlad Ross.

„Există indicii că în 2025 Rusia va începe să se destrame când Pluton va intra în Vărsător. Acolo se va desprinde Cecenia, Daghestan, Orientul Îndepărtat, Khabarovsk …

Va apărea un fel de republică Ural, iar regiunea Kaliningrad va spune în general că suntem Germania.”

Dacă e să ne luăm după cele relatate de Vlad Ross, războiul din Ucraina ar mai avea puțin, și lucrurile se vor liniști. Rămâne să vedem dacă va fi așa sau nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.