Ce avantaje ai daca iti cumperi o masina noua?

Pentru multi dintre noi vine un moment in care ne gandim la achizitionarea unei masini. Desi pe piata predomina masinile de tip second-hand, multi se indreapta si catre variantele de masini noi, atunci cand posibilitatile materiale permit. Companiile au oferte din ce in ce mai atractive. Iata care ar fi avantajele in cazul in care iti achizitionezi o masina noua, in detrimentul uneia second hand.
Primul aspect si avantaj este faptul ca nu exista riscul sa se strice. Vei cheltui mai multi bani, dar vei avea garantia ca investesti intr-o masina noua, care nu va avea mult timp probleme tehnice. La o masina second hand cu multi km in bord, exista riscul ca anumite piese sa fie uzate peste masura si sa se strice la scurt timp dupa ce ai achizitionat-o. Nu putine au fost cazurile in care noii proprietari de masini second hand au ramas in drum cu masina din cauza problemelor cu ambreiajul, transmisia sau altele si au apelat la un serviciu de tractari auto Bucuresti pentru ca masina nu mai pornea.
Al alt avantaj este faptul ca vei beneficia cea mai inalta siguranta. Masinile noi au cele mai noi tehnologii si sisteme special create pentru siguranta soferului si pasagerilor, cum ar fi airbagurile, pilotul automat, sistemele de franare si altele.
tractari auto
Al lucru important este faptul ca nu vei mai fi nevoit sa investesti. Avand in vedere ca masina are totul noi, nu va trebui sa mai faci cheltuieli cu anvelopele, de exemplu, sau cu alte accesorii. La o masina second hand va trebui cu siguranta sa mai investesti o suma de bani in diverse reparatii sau elemente.
La o masina noua, va trebui sa inchei si o asigurare de tip CASCO. Acesta va fi un cost suplimentar, dar te va scuti de costuri pentru orice paguba produsa autoturismului, chiar si din vina ta. Fara o asigurare casco, reparatiile unei masini noi pot fi destul de costisitoare. Dar daca ai o astfel de asigurare, poti sa stai fara griji.
De asemenea, o masina noua are si garantie. Aceasta garantie de fereste de eventuale defectiuni care pot interveni inainte de termen. Deci orice s-ar intampla, esti asigurat ca nu vei scoate bani suplimentari din buzunar.
Un aspect negativ este faptul ca masina de devalorizezaza in timp. Deci daca ai dat multi bani pe ea, nu te astepta sa o vinzi cu o suma similara. Dar asta se aplica si masinilor second hand. O masina noua este destul de costisitoare, dar mult timp vei fi lipsit de griji si de drumuri la service pentru reparatii. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.