Ce reprezinta electrostimularea?

Electrostimularea este o metoda excelenta de stimulare a muschilor care ajuta la restructurarea, strangerea si oferirea de elasticitate muschilor dumneavoastra.

Ce reprezinta electrostimularea?

Mai mult de atat, electrostimularea mai poate fi folosita si cu un alt scop, si anume de a creste metabolismul si tonusul muscular. Dar efectele acestui procedeu nu se opresc aici, observandu-se si o crestere a functiei drenajului limfatic. Iar mai mult, de atat, nu aveti motive de ingrijorare caci aceasta procedura nu are niciun fel de efecte secundare nedorite. De asemenea, procedura nu este una dureroasa, astfel ca nu aveti motive pentru care sa nu apelati la aceasta procedura.

electrostimulare

In functie de telurile dumneavoastra, electrostimularea are o serie de beneficii. Spre exemplu, daca va doriti o metoda care sa va ajute sa slabiti, puteti apela ca metoda alternativa la aceasta procedura. Conform cercetarilor, o sedinte de 60 de minute va poate ajuta sa ardeti pana la 1500 de calorii. Dar cum a fost mentionat si anterior, lista de beneficii este destul de lunga. Astfel ca veti mai putea observa si faptul:

  • Ca aveti un somn mult mai linistit.
  • Pe timpul zilei nivelul dumneavoastra de energie este unul mult mai crescut.
  • Circulatia dumneavoastra este imbunatatita.
  • Pe langa tonifierea muschilor, cu aceasta metoda puteti combate durerea corporala si va veti creste rezistenta organismului.

Beneficiile nu se opresc aici, dar aceastea sunt cele mai notabile si pe care le puteti observa chiar si de la primele sedinte.

Cum decurge o sedinta de electrostimulare?

O sedinta de electrostimulare este una foarte relaxanta, putand chiar citi sau utiliza telefonul pe parcursul acestei sedinte. Pe tot parcursul sedintei se vor folosi electrolizi care vor actiona asupra zonelor cu probleme. Se vor activa muschi profunzi si superficiali ceea ce va duce la o sculptare a corpului. De asemenea, va fi stimulat si drenajul limfatic ceea ce va ajuta la reducerea excesului de fluide, eliminandu-se chiar si toxinele din corp. Aceasta metoda este folosita din 1940 si de atunci are succese rasunatoare.

Daca va doriti sa va programati la o sedinta de electrostimulare, apeleaza chiar acum la Fysiogand. Fysiogand are o serie de pachete de sedinte de electrostimulare pentru dumneavoastra din care puteti alege. Va puteti alege chiar acum pachetul cu 5 sedinte de electrostimulare de 30 de minute la pretul de 120 de lei. Indiferent de motivul pentru care aveti nevoie de acest serviciu, echipa Fusiogand este aici pentru dumneavoastra si va pune la dispozitie cele mai bune servicii. Daca vrei sa lucrezi cu o echipa bine pregatita si profesionista, echipa Fysiogand este echipa de care ai nevoie. Programeaza-te chiar astazi!

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.