Ce să ai în vedere când cumperi online piese auto

În ultimii ani, tehnologia a pus stăpânire pe fiecare domeniu de activitate. Aceesta e și motivul pentru care magazinele online de piese auto sunt într-o continuă creștere, fapt care poate îngreuna procesul de achiziție – mai multe oferte, mai mulță bătaie de cap. Cu toate aceste, sunt câteva lucruri la care trebuie să fii foarte atenți și de care să ții cont atunci când comanzi online piese auto, dacă vrei ca acestea să fie calitative și durabile.

Modul de utilizare al site-ului

Dacă îți ia mai mult de 3 minute să găsești produsul dorit, probabil este un site prost. În mod normal, pentru a găsi produsele, poți folosi filtrele speciale sau le poți căuta chiar după codul piesei. Indiferent că este vorba de un kit, o jantă, covorașe sau orice altă piesă de schimb. experiența ta pe site ar trebui să fie atât de simplă încât să nu dureze mai mult de 10 minute până când comanda ta este finalizată.

Produsele disponibile pe site

E complicat și e o pierdere de timp să comanzi fiecare piesă de pe un site diferit. Mai mult decât atât, asta înseamnă că vei și plăti transportul pentru fiecare produs achiziționat. Așadar, ai grijă și caută cu atenție acele magazine online care îți oferă o gamă variată de produse. La Parts4Cars chiar găsești tot ceea ce cauți: de la filtre, discuri și plăcuțe de frână, amortizoare, uleiuri, kit-uri complete de filtre, distribuție și ambreiaj, până la produse pentru întreținere, electrice auto, jante și anvelope. În plus, dacă ai căutat un produs și nu l-ai găsit, poți solicita o ofertă personalizată.

Originalitatea pieselor

E ușor să alegi greșit atunci când comanzi onlie piese pentru mașina ta. Ele par a fi originale, dar în realitatea arată cu totul altfel iar calitatea lor este foarte slabă. Pentru a nu te lăsa păcălit de așa ceva, asigură-te că magazinul online de unde cumperi îți oferă un certificat de garanție pentru produsele achiziționate. În secțiunea „Termeni și condiții” a site-ului nostru poți afla toate detaliile necesare despre certificatul de garanție oferit cu produsele Parts4Cars.

Pe www.parts4cars.ro te așteptăm cu o gamă variată de piese de schimb originale pentru autoturismul tău!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.