Ce se recomanda inaintea efectuarii procedurii de endoscopie

Sfaturi de la specialistii in endoscopie

In primul rand, ar trebui sa stiti ca datorita endoscopiei excelente, intelegeti analiza directa a primei parti a tractului digestiv. Componentele, cum ar fi esofagul, stivele, stomacul sau cele douasprezece colonii, sunt organe care pot fi verificate prin aceasta metoda medicala.
endoscopie
Ar trebui sa luati in considerare introducerea endoscoapelor in cavitatea orala prin procedura de endoscopie. Nu aveti de ce sa va ingrijorati, dispozitivul implica o teava de fibra foarte subtiri, care este foarte usor de modelat in caii esofagului. Pentru a face toate interventiile descrise mai sus cu rezultate precise, dispozitivul este echipat cu camere in timp real si permite lumina celei mai complete sondaje.

Cum se realizeaza intregul proces?

Aceasta metoda de endoscopie nu este dureroasa, nici o anestezie sau nu este exclusa din schema, nici o spitalizare nu este necesara. Sondajul a inclus o imagine de inregistrare din tubul digestiv-esofag, pin, colon si furnizat una sau doua camere prin intermediul unei capsule de caseta (26/11 mm), in care sursa de lumina se afla in varf.. Medicul va plasa o serie de electrozi in abdomen. Acestea sunt atasate la dispozitiv – cititor de date – purtati in jurul taliei. Veti salva dimensiunea capsulelor de endoscop.

8-10 ore, capsula va transmite aproximativ 4 cadre/s, capturate de aparate mici atasate la cureaua pacientului.

Odata ce tubul digestiv este filtrat, pacientul este prezentat gastrointestinianului pentru a-si indeparta dispozitivul de inregistrare.

Medicul dvs. conecteaza acest dispozitiv la software computerizat, vizualizari si explica inregistrarea inregistrarilor videocapsulei.

Indicatii inainte de aceasta procedura

Cu 6 pana la 8 ore inainte de testare, pacientii nu trebuie sa manance sau sa bea. Stomacul gol ii ajuta pe medici sa-l imagineze mai bine. De asemenea, reduce riscul de recoltare. In cazul varsaturilor, riscul de continut gastric pulmonar este mic. Daca acest control este intr-o situatie de urgenta, sonda nasului (stomacul sau tubul gastric) este introdusa pentru a indeparta continutul de stomac.

Pacientii trebuie sa fie insotiti deoarece nu pot conduce dupa endoscopie digestiva sau colonoscopie, deoarece sunt sedati inainte de a verifica. Inainte de testare, pacientul va purta un costum de spital si va abandona ochelarii, lentile de contact, bijuterii sau placi dentare.

Afla mai multe despre procedurile medicale de la specialistii Romgermed!

One comment to “Ce se recomanda inaintea efectuarii procedurii de endoscopie”
  1. Pingback: Ce se recomanda inaintea efectuarii procedurii de endoscopie | PR de la A la Z

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.