Ce trebuie sa stii inainte de realizarea unui transport rutier de marfuri

Comertul realizat de orice stat are la baza o foarte buna retea de transport rutier de marfuri, inainte de orice altceva. Posibilitatea transferarii fara dificultate a marfurilor dintr-un loc in altul, in scopul realizarii de comert este un element esential al circulatiei corespunzatoare a marfurilor si, in plan extins, al functionarii economiei.

Cand vorbim despre transporturi rutiere de marfuri, facem, negeresit, referire la drumuri rutiere si la vehicule cu capacitate medie sau mare de transport, astfel incat procesul de transport de marfa rutier este definit de modalitatile in care este desfasurat.

Ce trebuie stiut despre acest tip de transport rutier de marfuri?

Un element esential al realizarii de transporturi rutiere de marfuri este vehicul prin care acesta este realizat. In categoria acestora intra cu precadere camioanele de diferite tonaje. Acestea beneficiaza de o foarte buna mobilitate, nedepinzand de instalatii speciale fixe, asa cum este cazul transportului feroviar, strans legat de liniile de cale ferate, depouri etc.. Mai exact, in realizarea de transporturi rutiere de marfuri, singurele lucruri care conteaza sunt existenta unor drumuri de circulatie publica prin care sa poata fi asigurata deplasarea, materia prima – marfa si vehiculul.

Usurinta realizarii de transport rutier de marfuri face ca aceasta sa fie modalitatea cel mai des preferata la scara larga, deopotriva de producatori si comercianti. Presupune cele mai putine restrictii (de cantitate, valoare, program al deplasarilor) si este in acelasi timp sigura, eficienta si la indemana.

Cine poate oferi servicii de transport rutier de marfa?

In cazul in care un comerciant, o companie sau orice posibil client interesat de realizarea unor transporturi rutiere de marfuri doreste primirea acestui serviciu intr-o maniera sigura si profesionista, poate apela cu incredere la companii specializate in acest sens, cum este cazul RILVAN Group.

Compania are o vechime pe piata de peste 20 de ani si actioneaza atat in Romania, cat si in alte state din Estul Europei, oferind servicii integrate de preluare si livrare marfuri, sub umbrela activitatii de transport rutier de marfuri.
Mai mult decat atat, frecventa curselor de transporturi rutiere de marfuri este foarte ridicata, existand chiar si 2 plecari saptamanale dinspre tari precum Germania, Franta, Italia, Austria, Spania, Olanta, Anglia, Belgia, asigurate in regim de grupaj, insa si plecari frecvente din Romania catre astfel de tari. De asemenea, in ceea ce priveste categoria de transport rutier de marfuri in interiorul tarii, RILVAN Group garanteaza livrarea in 24 de ore pe intreg teritoriul Romaniei.

Cum sa alegi compania care iti va oferi serviciul de transport rutier de marfuri?

O companie ce respecta conditiile de livrare INCOTERMS si le aplica in procesul realizarii oricarui tip de transport rutier de marfuri, cum este cazul RILVAN Group, este un garant al unei colaborari fructuoase si a indeplinirii corespunzatoare a serviciilor pentru care s-a angajat.

Este important de studiat si afilierile pe care furnizorul de transport rutier de marfuri le are, acestea fiind cel mai des disponibile pe site-ul companiei, ca in cazul RILVAN Group, care le prezinta in mod public, pe o pagina special dedicata acestor servicii.

Este vital ca pentru orice tip de transporturi rutiere de marfuri, sa se aiba in vedere apelarea la serviciile unor companii cu vechime in piata si cu un portofoliu larg de servicii oferite in domenii conexe celui cautat, intrucat acestea reprezinta garantii ale seriozitatii, sigurantei si calitatii oferite in cadrul colaborarii.

transport rutier de marfa

transport rutier de marfa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.