Cele mai așteptate telefoane în 2017: HUAWEI P10, Samsung S8 și Samsung S8 PLUS sunt disponibile pe Badabum!

Pe site-ul BADABUM.RO pot fi precomandate telefoanele HUAWEI P10, Samsung S8 și Samsung S8 PLUS! Astfel, Badabum devine primul magazin on-line care îi ajută pe cei interesați de aceste device-uri să le obțină cât mai repede, la prețuri excelente!

Badabum este unul dintre cele mai mari magazine on-line de pe piața IT&C și pune tot timpul la dispoziția clienților noutățile din domeniu și nu numai. Astfel, îi încurajează pe aceștia să-și depășească limitele și să devină primii posesori ai celor mai noi smartphone-uri.

HUAWEI P10 — cel mai sigur smartphone cu un design de excepție
Telefonul HUAWEI P10 se remarcă atât datorită esteticii, cât și a specificațiilor, care îl fac să iasă din tipare. Astfel, acesta are un design fin, este perfect plat, iar camera nu iese absolut deloc în afara carcasei. El dispune de o cameră principală de 12 MP+20 MP, în timp ce cea secundară are 8 MP, pozele pe care le face fiind de-a dreptul superbe!

O altă caracteristică importantă a acestuia o reprezintă sistemul de securitate. Datorită scanner-ului integrat, acesta poate fi deblocat numai de dumneavoastră în urma identificării amprentei.
Mai mult, noul smartphone de la HUAWEI are un încărcător foarte rapid. Din acest punct de vedere, inovația constă și în tehnologia de răcire, care scade temperatura la încărcare cu 50%!


Noile smartphone-uri Samsung — inovație și performanță

Cele mai așteptate apariții de la marele producător Samsung, și anume Samsung S8 și Samsung S8 PLUS vin cu îmbunătățiri considerabile. Rezistența la apă și praf reprezintă una dintre cele mai importante caracteristici ale acestor două modele.
Display-ul celor două smartphone-uri este senzațional, ambele având luminozitate mare și culori vii. De altfel, se pare ca cei de la Samsung au integrat un program de recunoaștere facială și scanare a irisului, motiv pentru care putem vorbi de o securitate excepțională.

Ambele telefoane au instalate ceea ce am putea numi un ‘asistent personal’. Acesta are capacitatea de a înțelege cuvintele rostite, tastarea, de a identifica obiective și obiecte. Astfel, el schimbă complet modul în care se realizează interacțiunea utilizatorului cu telefonul. Conform site-ului oficial de la Samsung, această funcție urmărește facilitarea accesului la noile tehnologii a persoanelor cu dizabilități.

Diferențele dintre cele două telefoane Samsung apar la nivelul diagonalei, astfel Samsung S8 are 5,8 inch, iar Samsung S8 PLUS 6,2 inch, dar și în ceea ce privește bateria. În timp ce primul amintit are o baterie de 3000 mAh, cel din urmă are 3500 mAh. Pasionații de noile tehnologii pot găsi telefoane Samsung S8 pe Badabum.ro, precum și mai multe informații.
Atât Huawei P10, cât și Samsung S8 și S8+ dispun de cel mai nou sistem de operare, Android 7.0 Nougat.
Pentru a deveni posesorii celor mai noi telefoane din lume accesați site-ul BADABUM.RO!

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.